KalPa-Pelicans: Peli-iloa perjantai-illassa Ilomäen johdolla!

KalPa - Pelicans Trust Kapital Areenalla pe 7.2. klo 18.30. Otteluisäntä: LähiTapiola Savo.

Pelicansin kausi on ollut vuoristorataa, alkukauden sensaatiosta loppuvuoden pitkään tappioputkeen ja takaisin voittojen tielle. Alkuvuodesta oli taas tappioputken vuoro, mutta Kuopioon joukkue saapuu kolmen ottelun voittoputkessa. Epätasaisille otteille sopivasti Pelicansille kaikki on vielä mahdollista: eroa kuudenteen sijaan on viisi pistettä ja pudotuspeliivaan puskuria on seitsemän pistettä.

Kauden aikana erittäin paljon loukkaantumissuman myötä nuorentunut KalPa on pelannut niin ikään epätasaisesti, joskin tuloksellisesti tasaisen heikosti. Vaikka pudotuspeliviiva on jo karannut, yrityksen puutteesta joukkuetta ei ole voinut syyttää. Vimmatun yrityksen takaa juuri joukkueen nuoruus, useat pelaajat ovat tekemässä läpimurtoaan Liiga-tasolle ja antavat samalla näyttöjä jo ensi kauden joukkueeseen.

KalPan yritteliäisyyden ruumiillistumat viime kierroksilla ovat olleet puolustajalupaus Joonas Lyytinen, oululaiskolmikko Tomi Körkkö - Sakari Manninen - Ville Leskinen ja viimeisimpänä tiistaina upealla esityksellä KalPa-paitaan palannut Arttu Ilomäki. Edellä mainituista Manninen loukkaantui tiistaina ja on pois perjantaina. Vastaavasti superlupaus Kasperi Kapanen palaa kokoonpanoon.

Seuraa heitä:
- Latvala: Ikää 41, takana jo ennätykselliset 1193 Liiga-ottelua ja joukkueensa yhä tehokkain puolustaja. 49 otteluun pisteet 6+14.
- Sopanen: Matkalla kohti uransa parasta kautta, syöttöennätys jo uusittu, tähtäimessä nyt piste-ennätys. 47 otteluun pisteet 10+24.

- Lyytinen: Ikää 18, pelaa varmasti, ennakkoluulottomasti ja nousee röyhkeästi kuin jo kokenut puolustaja. 18 otteluun pisteet 2+2.
- Ilomäki: Ikää 22. Ihastutti kotiyleisöä tiistaina, kaksi maalia ja useita näyttäviä syöttöjä maalipaikkoihin. KalPassa 9 otteluun pisteet 3+4.

Liput kannattaa varmistaa ajoissa, kätevästi netistä täältä!


K-Plussan lipputarjous:
K-citymarket Kolmisopelta, K-citymarket Päivärannasta ja K-supermarket Herkkupadasta (Siilinjärvi) K-Plussa-kortilla istumapaikat katsomoihin B4-B7, C4 ja C6-C7 hintaan vain 10 euroa! Normaali hinta 23 euroa. Lue lisää täältä.


LähiTapiola Savon arvonta:
Otteluisäntä LähiTapiola Savo arpoo toisella erätauolla Solifer skootterin. Yhteistyöyrityksenä on toiminut Kone-Solmu. Trust Kapital Areenan käytäviltä löytyy LähiTapiola Savon henkilökuntaa, joilta saa arvontalippuja ja ne voi  palauttaa heille tai B- ja C-tasanteilta löytyviin arvontalaatikoihin. Onnea arvontaan!


Kausikorttilaisten etupeli:
KalPan kausikorttia näyttämällä tässä kausikorttilaisten kuukauden etupleissä seuraavat edut:
 - Kahvi ILMAISEKSI (norm. 2 €).
 - Pienet sipsipussit 1 € (norm. 1,5 €).
 - Kaikista KalPa-pipoista ja KalPa-kaulaliinoista -15 %.
 - Lisäksi yllätysetu hallilla!


Snadiparkki-palvelu:
KalPa ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelun, johon pienet lapset voi jättää KalPan ottelutapahtuman ajaksi turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon, Trust Kapital Areenan lähistölle Kasarmikadulle. Palvelu koskee perjantai- ja lauantaiotteluita. Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.


Lippujen ennakkomyynti:
Ostaessasi lipun Trust Kapital Areenan A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (ma-pe 10-18, la 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata, Sorakuja 4, Siilinjärvi (ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.


Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.


Lippujen myynti, Trust Kapital Areena:
Lipunmyynti A-ovelta alkaen klo 17.30. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voi ostaa myös seisomapaikkoja. Oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen klo 17.30.
 

Pysäköinti:
Trust Kapital Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.


Toman 4. erä:
Ottelun päätyttyä KalPa-Klubilla Toman 4. erä. Ensin ottelun jälkeen nähdään tv:stä lehdistötilaisuus ja sen jälkeen kuullaan KalPa-valmentaja Tommi "Toma" Miettisen kommentit ottelusta. Tilaisuus on kaikille avoin!


Jälkipelit:
KalPan kotiotteluiden viralliset Jälkipelit alkavat ravintola Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä mr. Jälkipeli Juha Jylhäsalmi, vieraina KalPa-pelaajat Saku Kinnunen ja Arttu Ilomäki.


Seuraavat kotiottelut:
 - Pe 7.2. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Classic
 - La 15.2. klo 17.00 KalPa - Blues  Classic
 - Ti 25.2. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver