KalPa-pelaajien ja johtoryhmän kiitokset Takaisin hallille -videosta

Minulla on suuri kunnia kiittää KalPa-kannattajia erittäin inspiroivasta ja motivoivasta Takaisin hallille -videosta, joka on ollut nähtävissä viime päivinä eri medioissa. Te todelliset KalPa-kannattajat olette jälleen kerran täysin asioiden ytimessä ja pelaajat ovat hyvillään Teidän vaivannäöstä meidän yhteisen asian hyväksi.

Kävin pelaajien kanssa marraskuun maaottelutauolla henkilökohtaiset keskustelut vallitsevasta tilanteestamme ja jokaisen pelaajan viesti oli hyvin selvä. Tarvitsemme vain ja ainoastaan kahta asiaa, kun nousemme kymmenen joukkoon sarjataulukossa: työnteko ja yhdessä tekeminen.

Näitä yhdessä keskusteltuja asioita eivät tienneet hienot KalPa-kannattajamme, kun tekivät tämän ainutlaatuisen videonsa Siilinjärven suolla, mutta viesti siinä oli täysin sama joukkueelle: TYÖNTEKO ja YHTEISÖLLISYYS! Eli kannattajat ja joukkue kulkevat samassa veneessä kohti YHTEISTÄ päämäärää.

Taaksepäin on meidän kenenkään turha katsella ja jokainen edessä oleva ottelu on uusi mahdollisuus. Meidän kaikkien tulee nauttia yhdestä yksittäisestä pelistä kerrallaan ja elää hetkessä, sekä kannustaa omiamme niin voiton kuin tappion hetkelläkin.

K uopion
A inoa
L ätkäjoukkue
P alaa
A siaan

Jos ymmärrätte mitä tarkoitamme☺!

Kiitokset koko joukkueen puolesta (= pelaajat+johtoryhmä),

Jari Laukkanen
Päävalmentaja