KalPa on mukana Movemberissa - tule sinäkin KalPan Movember-tiimiin!



Movemberin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista. Tyylitajuisimmat miehet ajavat marraskuun ensimmäisenä päivänä joka ikisen parta- ja viiksikarvan leukaperistään ja juhlistavat Movemberia antamalla viiksien kasvaa marraskuun eli Movemberin ajan.

Nämä viiksiniekat, Mo Brot, ovat siis liikkuvia mainostauluja hyvän asian puolesta. Mo Brot keräävät lähipiiristään mahdollisimman monta tukijaa omalle viiksienkasvatus-projektilleen. Tukijat lahjoittavat Mo Bron kanssa sopimansa tai haluamansa summan suoraan Syöpäsäätiölle, joka ohjaa kertyneet varat eturauhassyövän tutkimukseen. Tavoitteena on lopulta eturauhassyovän nujertaminen.

Liiga osallistuu kampanjaan tänäkin vuonna ja myös KalPan Liiga-joukkue on mukana Movemberissa. KalPalaisista viiksiään lähtevät kasvattamaan pelaajat Janne Kolehmainen, Heikki Liedes, Ossi Saarinen, Jeff Foss, Luke Pither, Adam Masuhr, Artturi Lehkonen sekä fysioterapeutti Jussi Huttunen. Seuraamme Movemberin aikana KalPalaisten viiksienkasvatusta KalPan Facebook-sivuilla ja pelaajat tekevät myös kuvapäivityksiä Movember-sivustolle. Kenellä on komeimmat pensselit marraskuun viimeisenä päivänä?

Voit tukea KalPalaisten Movember-projektia lahjoittamalla rahaa Movember-kampanjaan KalPan Mo Bros -tiimille tai yksittäiselle Mo Brolle, tai liittymällä itse mukaan KalPan Movember-joukkueeseen ja keräämällä omalle viiksiprojektillesi tukijoita. Jokainen kampanjassa kerätty euro menee suoraan Syöpäsäätiölle hyvään tarkoitukseen. Haastamme mukaan Movemberiin siis kaikki KalPan sidosryhmät kannattajista yhteistyökumppaneihin.

Lisätietoja Movemberista täällä.
Rekisteröidy mukaan Movember-kampanjaan täällä.
Lahjoita Movember-kampanjaan rahaa hyväntekeväisyyteen täällä.