KalPa on Joulupuu-lahjakeräyksen suojelija ja mukana keräyksessä

”Joulupuu tuo lahjan lapselle – Antamasi lahja voi olla saajalleen se ainoa”


Joulu on täynnä perinteitä. Yhdeksi perinteeksi Kuopion alueella on muodostunut Joulupuu-lahjakeräys, jolla kerätään joululahjoja alueella asuvien vähävaraisten perheiden lapsille. Viidennettä kertaa järjestettävä keräys haluaa muistuttaa, että tulevanakin jouluna monen lapsen haaveissa on löytää paketti kuusen alta. Monen vähävaraisen perheen lapsen haave voi kuitenkin jäädä toteutumatta.

Kuopion Nuorkauppakamari ry järjestää jälleen yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa Joulupuu-lahjakeräyksen 17.11-15.12.2013. Keräyksen suojelijana toimii tänäkin vuonna KalPa. KalPa on mukana keräyksessä myös siten, että jokainen edustusjoukkueen pelaaja lahjoittaa keräykseen lahjan ja kirjoittaa jouluterveiset lapsille.

Lahjoja otetaan vastaan Päivärannan ja Kolmisopen K-citymarkettien keräyspisteillä perjantaisin klo 16-19, lauantaisin klo 11-17 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Muina aikoina lahjoja voi jättää kauppojen infopisteisiin. K-citymarkettien lisäksi keräyspisteitä löytyy tuttuun tapaan Pohjois-Savon Osuuspankin Kuopion keskustan konttorista sekä Nilsiän K-supermarket Artomarketista. Uutena keräyspisteenä toimii tänä vuonna Lelukauppa Partanen (Kauppakeskus Minnassa).

Kuka tahansa voi osallistua lahjakeräykseen tuomalla paketoimattoman lahjan keräyspisteelle. Lahjaksi käy uusi, ostettu tai itse tehty paketti. Käytettyjä tavaroita ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Myös yritykset voivat osallistua hyvän joulumielen jakamiseen lahjoittamalla joulukortti- tai lahjavarat keräykseen. Yritys voi tehdä lahjoituksen joko konkreettisten lahjojen muodossa tai rahalahjoituksena, joka käytetään lyhentämättömänä lahjojen hankintaan. Kaikki lahjat toimitetaan suoraan Kuopion kaupungin sosiaalitoimelle, joka huolehtii lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin.

Joulupuu-keräyksen etenemistä voi seurata Joulupuun Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/joulupuukuopio.

Joulupuu on tärkeä yhteiskuntavastuullinen projekti, joka on kerännyt paikallisille 0-16-vuotiaille lapsille neljän vuoden aikana yhteensä jo yli 5000 lahjaa. Tänä vuonna Kuopion Nuorkauppakamari haastaa jälleen kuopiolaiset mukaan hyväntekoon.