KalPa-Lukko 1-3, formaattitappio

KalPa-Lukko 1-3 (0-0, 1-1, 0-2)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.



Tähän kohtaan voisi kopioida jonkun muutamasta edellisestä KalPan Liiga-ottelun raportista, vaihtaa tekstiin vastustajan nimen, ottelun tuloksen sekä tiedot KalPan maalintekijöistä ja teksti vastaisi erittäin hyvin myös ottelun KalPa-Lukko tapahtumia.

Valmennusjohto oli onnistunut hyvin joukkueen otteluun valmistamisessa, minkä myötä KalPa aloitti vahvasti. Isännät tekivät läpi ottelun kovasti töitä ja puolustivat tiiviisti, mutta maalinteon tuska ja vastustajan tehokkuus omissa paikoissaan jättivät käteen lihattoman luun. Tappiosta huolimatta tunnelma Trust Kapital Areenalla oli hyvä ja kansa eli KalPan mukana läpi koko ottelun.

Mitä oli sitten muuttunut verrattuna edellisiin otteluihin? Vastustaja Rauman Lukoksi, ottelun lopputulos 1-3:ksi, KalPan maalintekijä ensimmäisen kerran tällä kaudella Joonas Riekkiseksi sekä Pekka Tuokkolan torjuntojen määrä 19:ksi ja vastustajan maalivahdin koppien määrä 29:ksi. Lisäksi yleisömäärä sitten edellisen kotiottelun oli noussut lähemmäksi 300 katsojalla.


Seuraavat kotiottelut:
- Pe 25.10. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Classic
- Ti 29.10 klo klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
- La 2.11. klo 17.00 KalPa - Blues  Classic