KalPa-Kärpät lauantaina: Sarjajohtaja saapuu nälkäisten savolaisten testiin!

KalPa - Kärpät Trust Kapital Areenalla la 11.1. klo 17.00. Otteluisäntä: Tahko.

Juuri ennen ottelun alkua KalPa palkitsee tuoreet nuorten maailmanmestarinsa Saku Kinnusen ja Artturi Lehkonen. Kolmas kalpalainen nuorten maailmanmestari Henri Ikonen on palannut jo Pohjois-Amerikkaan.

Itse otteluun vastustajaksi saapuu sarjajohtaja Oulun Kärpät, joka on ollut Liiga-kauden tähän asti kiistatta paras joukkue. Syksyllä Kärpät teki Liigan uuden peräkkäisten voittojen ennätyksen (17) ja nykytahdilla Kärpät parantaisi myös Liigan nykyistä piste-ennätystä (129).

Kotijoukkue KalPa saa otteluun sairastuvalta apuja Kasperi Kapasen muodossa. Lisäksi joukkue on saanut levätä ja harjoitella hyvin alkuviikon, joten perjantaina vieraissa Tapparan kohtaavalla KalPalla riittää energiaa myös lauantaina.

Savolaisyleisö on lämminnyt hyvin samalla kun KalPa on alkanut voittaa kotona. Lipunmyynti enteilee jälleen yli 4000:n yleisömäärää, joten istumapaikat kannattaa varmistaa jo hyvissä ajoin. Lisää tunnelmaa otteluun tuo yli 200 Kärppä-kannattajaa.

Jaossa on pudotuspelipaikan kannalta jälleen tärkeät pisteet! Vastassa on Liiga-kauden paras joukkue! Tervetuloa viihtymään tunnetusti hyvään Trust Kapital Areenan lauantai-iltojen tunnelmaan!


Snadiparkki-palvelu:
KalPa ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelun, johon pienet lapset voi jättää KalPan ottelutapahtuman ajaksi turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon, Trust Kapital Areenan lähistölle Kasarmikadulle. Palvelu koskee perjantai- ja lauantaiotteluita. Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.


Lippujen ennakkomyynti:
Ostaessasi lipun Trust Kapital Areenan A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-,C- ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (ma-pe 10-18, la 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata, Sorakuja 4, Siilinjärvi (ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18)
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.
 

Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:
- Istumapaikat: 18 €
- Perhepaketit: 40 €
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.


Lippujen myynti, Trust Kapital Areena:
Lipunmyynti A-ovelta alkaen klo 16.00. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voi ostaa myös seisomapaikkoja. Oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen klo 16.00.
 

Pysäköinti:
Trust Kapital Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.


Toman 4. erä:
Ottelun päätyttyä KalPa-Klubilla Toman 4. erä. Ensin ottelun jälkeen nähdään tv:stä lehdistötilaisuus ja sen jälkeen kuullaan KalPa-valmentaja Tommi "Toma" Miettisen kommentit ottelusta. Tilaisuus on kaikille avoin!


Jälkipelit:
KalPan kotiotteluiden viralliset Jälkipelit alkavat ravintola Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä mr. Jälkipeli, Juha Jylhäsalmi sekä vieraina KalPa-pelaajista Joonas Lyytinen ja Miika Koivisto.


Seuraavat kotiottelut:
 - La 11.1. klo 17.00 KalPa - Kärpät  Premium
 - La 18.1. klo 17.00 KalPa - Pelicans  Classic  <- Liigan Veikkauskierros
 - To 23.1. klo 18.30 KalPa - Ässät  Supersaver