KalPa-Kärpät 0-4. Loistava tunnelma, vahva peli, heikko tulos

KalPa-Kärpät 0-4 (0-1, 0-1, 0-2)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.



KalPa-Kärpät ottelulta odotettiin vauhdikasta ja näyttävää jääkiekkoa sekä kuuluisaa KalPan lauantai-kotiotteluiden tunnelmaa. Ottelu tarjosi lähes 4000-päiselle yleisölle juuri näitä asioita.

Ottelu oli vauhdikas ja erinomaisen viihdyttävä, ja KalPa vei ottelua sen ensimmäiset kaksi erää yllättävänkin selkeästi ja Kärpät oli pelillisesti sillassa. 25 torjunnan Kärppä-vahti Jussi Rynnäksen unelmapelin johdolla oululaiset kuitenkin kestivät sillassa olemisen, käyttivät harvat paikkansa erinomaisesti hyväkseen ja ratkaisivat ottelun kolmannen erän alkupuolella. Sen jälkeen ottelu tasaantui, vaikka KalPa yrittikin loppuun asti sitkeästi palkita upeasti kannustanutta kotiyleisöä maaleilla.

Yleisömäärä, lähes 4000 katsojaa on kauden savolainen yleisöennätys. Yleisö ansaitsee kiitoksen paitsi hyvästä yleisömäärästä, myös loistavasta tunnelmasta läpi ottelun. Yleisö kannusti hienosti ja KalPa pelasi vahvasti, mutta tällä kertaa palkinto jäi saamatta. Kuuluisa Trust Kapital Areenan lauantai-iltojen tunnelma elää ja voi hyvin.


Seuraavat kotiottelut:
- Ti 8.10 klo 18.30 KalPa - HIFK  Premium
- La 12.10 klo 17.00 KalPa - SaiPa  Classic. Oktoberfest-teltta palvelee jo klo 15.00 alkaen.
- To 17.10. klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver