KalPa ja Nordea kävivät yllätysvierailulla lasten veri- ja syöpätautien osastolla

KalPa lahjoitti torstaina 10.10.2013 yhdessä verkostokumppaninsa Nordean kanssa neljä KalPan runkosarjan kausikorttia KYSille. Kortit on ohjattu ensisijaisesti lasten veri- ja syöpätautien osastolle piristämään pitkäaikaissairaiden lapsipotilaiden ja heidän lähiomaistensa arkea.

Lahjakorttien lahjoittamisen jälkeen KalPan edustajat Toni Saksman, pelaajat Jukka Voutilainen ja Joona Harjama sekä Nordealta Jaana Reijonen ja lempeän villi Jalmari-maskotti kävivät vierailemassa lasten veri- ja syöpätautien osaston pienten potilaiden luona. Vierailijat veivät mukanaan KalPa-heijastimia, Jalmari-pehmoleluja sekä avaimenperiä. Pelaajat jakoivat myös nimmarikorttejaan. Molemmat pelaajat kävivät myös viime vuonna vierailulla samaisella osastolla, ja pitävät tätä todella tärkeänä.

Lapsille ei ollut etukäteen kerrottu KalPan ja Nordean yhteisvierailuista, vaan sen haluttiin olevan yllätys. Pikkupotilaiden katseet olivatkin kovin hämmästyneitä kunnes sulivat hymyyn nähdessään kummallisen seurueen sinisine maskotteineen.


Neea sai oman pikku-Jalmarin

Vierailu oli osa KalPan laajaa ja useita vuosia jatkunutta yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummit Ry:n kanssa, mikä on kohdennettu paikallisesti KYSin hyväksi. KalPa on kerännyt rahaa laitehankintoihin sekä lasten viihtymisen lisäämiseksi. Näillä lahjoituksilla on hankittu muun muassa keskoskaappeja sekä erilaisia pelejä ja leluja. Kiekkokauden aikana pelaajavierailut KYSillä jatkuvat joka kuukausi.


Jukka Voutilainen, Nordealta Jaana Reijonen ja Jalmari-maskotti, Toni Saksman, Joona Harjama ja KYSiltä Heli Wouters