KalPa-HPK 1-2 VL, yhdellä maalilla yksi piste

KalPa-HPK 1-2 VL (0-0, 1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.



Yhdellä tehdyllä maalilla jääkiekko-ottelua harvoin voitetaan, sanotaan. Tiistaina KalPa puolusti maalivahti Pekka Tuokkolan edessä jälleen kerran tällä kaudella hyvin ja oli yhdellä tehdyllä maalilla kiinni voitossa kolmannen erän alkupuolelle asti. Sitä ennen ja sen jälkeen kotijoukkueella oli paikkoja varmistaa ottelusta täydet kolme pistettä, mutta ei kelvannut. Jatkoajalla lähempänä maalia oli HPK, mutta voittolaukauskilpailussa KalPalle oli tarjolla vielä kaksi pistettä, ei kelvannut.

Voittolaukauskilpailussa kalpalaisista lähimpänä maalia oli Jukka Voutilainen, jonka laukaus kilahti tolppaan. Kapteenin läheltä piti -tilannetta ja lisäpistettä on kuitenkin turha jäädä murehtimaan, sillä KalPalla oli sitä ennen 60 minuuttia mahdollisuus ottaa täydet kolme pistettä.

Savolaisten avausosumasta vastasi Jyri Junnila, joka nosti kiekon maalinedusruuhkan päätteeksi sisään. Tilanne syntyi Juuso Riikolan maalia kohti laukomasta kiekosta ja nähdyn kaltaisia osumia KalPa kaipaisi kipeästi lisää. Maalilla Pekka Tuokkola oli jälleen hyvä, torjuntoja kertyi nyt 18.

Liigan alkukausi huipentuu savolaisittain lauantaina Trust Kapital Areenalla viimeisessä ottelussa ennen marrastaukoa, vastassa Espoon Blues. Kyseessä on lauantaina-ilta, jolloin KalPan kotiotteluissa on tunnetusti aina hyvä tunnelma ja lisäksi ottelu on viimeinen kotiottelu peräti kolmeen viikkoon. Tervetuloa pitämään hauskaa Liiga-viihteen parissa ja kannustamaan KalPa kotivoittoon!


Seuraavat kotiottelut:
- La 2.11. klo 17.00 KalPa - Blues  Classic
- Pe 22.11. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic
- Ti 26.11. klo 18.30 KalPa - Jokerit  Premium