KalPa-HPK 0-4. KalPa teki Kojot, pisteet Hämeenlinnaan

KalPa-HPK 0-4 (0-3, 0-0, 0-1)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.




Jääkiekko on laji, jonka monimutkaisin asia on pelaajien korvien väli. Se nähtiin jälleen tiistai-iltana Kuopiossa. Viimeisessä ottelussa ennen helmitaukoa KalPa-joukkue oli otteluruuhkan jäljiltä väsynyt ja pelasi vain kolmella kentällisellä, mutta joukkue antoi kaikkensa ja taipui lopulta yhdellä maalilla. Puolentoista viikon tauon jäljiltä joukkue oli levännyt ja lähti otteluun täydellä kokoonpanolla, mutta otteluun tulo olikin luokaton ja iltapuhde vaisu.

Laulaja Timo Kojo osallistui keväällä 1982 Eurovision laulukilpailuun kappaleella Nuku pommiin. Esitys palkittiin nollalla pisteellä. KalPa nukkui pommiin kevät-talven Liiga-ottelussaan HPK:ta vastaan. Esitys palkittiin nollalla pisteellä. Toisessa ja kolmannessa erässä tasaisesti HPK:n kanssa pelaaminen ei lämmittänyt kun KalPa nukkui avauserän ja päästi vieraat kolmen maalin johtoon. Kahden erän pelaamisella harvoin jääkiekko-ottelua voittaa.

Niin ensimmäisellä erätauolla kuin myös ottelun päätyttyä desibelit KalPan pukukopissa olivat korkealla ja ääni ei lähtenyt kaiuttimista tai pelaajista. Seuraava ottelu perjantaina Lappeenrannassa sekä seuraava kotiottelu lauantaina Tapparaa vastaan näyttävät mikä on ollut joukkueellisen peilin edessä käymisen anti.


Seuraavat kotiottelut:
 - La 1.3. klo 17.00 KalPa - Tappara  Classic
 - La 8.3. klo 17.00 KalPa - TPS  Classic
 - To 13.3. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic