KalPa-Blues lauantaina: Tervetuloa perinteiseen Savolaisten peliin!

KalPa - Blues Trust Kapital Areenalla la 15.2. klo 17.00. Otteluisäntä: PONSSE.

Erittäin nuori KalPa on esiintynyt etenkin kotiyleisönsä edessä viime otteluissa silmää miellyttävän yritteliäästi, ensiminuutista viimeiseen asti. Yksittäiset henkilökohtaiset virheet, vastustajien kokemus maalintekopaikoissa ja maalinteon vaikeus itselle ovat kuitenkin kääntäneet tiukkoja otteluita vieraiden voitoiksi.

Onko lauantaina aika kypsä kääntää tiukka ottelu kotivoitoksi?

Kyseessä on jo perinteinen "Savolaisten peli"! Ovet aukeavat kello 16.00 ja Monttu Pubissa tunnelmasta vastaa savolaista musiikkia soittava umpisavolainen DJ-legenda DJ Nite. Ennen ottelua Savolaisen laulun laulaa Ossi Jauhiainen ja ottelun aloituskiekon tiputtaa Pohjois-Savon maakuntajohtaja Jussi Huttunen. Ole tunnelmassa mukana ja pukeudu mahdollisimman keltamustiin!

Seuraa heitä:
- Huhtala: Ikää 26 vuotta. Keskittynyt nyt pelaamiseen ja kasassa 51 ottelusta jo pisteet 20+18.
- Pöysti: Ikää 25 vuotta. Edellinen piste-ennätys 4+7, tällä kaudella 47 otteluun jo pisteet 8+21.

- Kinnunen: Ikää 19 vuotta. Kauden suurin KalPa-yllättäjä? Sai syksyllä yllättäen mahdollisuuden, on ohittanut senttereistä jo Kerälän, Ikosen ja Riekkisen ja on pelannut ikäisekseen hämmästyttävän tasaisen kauden. Tehnyt myös hyvät pisteet, 42 otteluun 6+6.
- Koivisto: Ikää 23 vuotta. "Toisen kauden kirous" vaivannut tällä kaudella, mutta kun Masuhr jäi pois kokoonpanosta, Koivisto vastasi huutoon ja nousi kuin taikaiskusta uudelle tasolle. Tehnyt 50 otteluun pisteet 2+9. Ainoa KalPa-pelaaja joka on pelannut kauden kaikki Liiga-ottelut.

Liput kannattaa varmistaa ajoissa, kätevästi netistä täältä!


K-Plussan lipputarjous:
K-citymarket Kolmisopelta, K-citymarket Päivärannasta ja K-supermarket Herkkupadasta (Siilinjärvi) K-Plussa-kortilla istumapaikat katsomoihin B4-B7, C4 ja C6-C7 hintaan vain 10 euroa! Normaali hinta 23 euroa. Lue lisää täältä.


Snadiparkki-palvelu:
KalPa ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelun, johon pienet lapset voi jättää KalPan ottelutapahtuman ajaksi turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon, Trust Kapital Areenan lähistölle Kasarmikadulle. Palvelu koskee perjantai- ja lauantaiotteluita. Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.


Lippujen ennakkomyynti:
Ostaessasi lipun Trust Kapital Areenan A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (ma-pe 10-18, la 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata, Sorakuja 4, Siilinjärvi (ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.


Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.


Lippujen myynti, Trust Kapital Areena:
Lipunmyynti A-ovelta alkaen klo 16.00. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voi ostaa myös seisomapaikkoja. Oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen klo 16.00.
 

Pysäköinti:
Trust Kapital Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.


Toman 4. erä:
Ottelun päätyttyä KalPa-Klubilla Toman 4. erä. Ensin ottelun jälkeen nähdään tv:stä lehdistötilaisuus ja sen jälkeen kuullaan KalPa-valmentaja Tommi "Toma" Miettisen kommentit ottelusta. Tilaisuus on kaikille avoin!


Jälkipelit:
KalPan kotiotteluiden viralliset Jälkipelit alkavat ravintola Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä mr. Jälkipeli Juha Jylhäsalmi, vieraana KalPa-valmentaja Tommi Miettinen.


Seuraavat kotiottelut:
 - La 15.2. klo 17.00 KalPa - Blues  Classic
 - Ti 25.2. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
 - La 1.3. klo 17.00 KalPa - Tappara  Classic