KalPa B2:n hieno pudotuspelikevät päättyi neljänteen sijaan

KalPa lähti B2-juniorien pudotuspeleihin runkosarjan sijalta kahdeksan. Joukkue nousi puolivälierissä ensin voitoissa 1-2 tappiolta runkosarjan voittajaa Karhu-Kissoja vastaan tasoihin ja yllätti heti perään kaikki etenemällä vieraskaukalossa välieriin.

Välierissä KalPa nousi runkosarjan kakkosta Ilvestä vastaan ensin voitoissa 1-2 tappiolta tasoihin ja ratkaiseva viides ottelu oli ohjelmassa jälleen vieraskaukalossa. Ilves oli kuitenkin nyt yhden maalin verran tehokkaampi lukemin 4-3 ja edessä oli pronssiottelu.

Jäälin jäähallissa runkosarjan vitosta, Kiimingin Kiekko-Poikia vastaan pelattu pronssiottelu oli KalPalta jälleen vahva osoitus joukkuehengestä ja joukkueena taistelemisesta. Tuloksena oli kovasta yrityksestä huolimatta toinen peräkkäinen niukka 4-3 tappio ja lopullinen sijoitus on neljäs.

B2-juniorit eli nuorempi B-ikäluokka oli tällä kaudella -97 syntyneitä. Pudotuspeleissä uudelle tasolle nousseesta joukkueesta astui esiin joukkuetta omilla suorituksillaan johdattaneita vastuunkantajia niin maalivahti-, puolustus- kuin hyökkäysosastoltakin. Kokemus yhdestätoista fyysisestä ja vauhdikkaasta, kovien panosten pudotuspeliottelusta on nuorille pelaajille erittäin iso talletus kokemuspankkiin seuraaville kausille, ja antoi myös runsaasti lisää uskoa omiin kykyihin ja motivaatiota harjoitteluun yhä paremmaksi.

KalPan -97 ikäluokkaan lukeutuu myös kuusi pelaajaa jotka lukeutuivat pronssia voittaneeseen B-juniorien joukkueeseen (-96 ja -97 syntyneet). He eivät saaneet pelata B2-juniorien pudotuspeleissä, sillä heille kertyi runkosarjassa otteluita B2 SM-sarjassa niukasti alle 50 prosenttia. Laittakaa mieleen KalPan -97 ikäluokka, näistä pojista kuullaan vielä!

KalPa B2-juniorien pistepörssi runkosarjassa täällä*.

KalPa B2-juniorien pistepörssi pudotuspeleissä täällä*.

* = KalPan sisäisiin pistepörsseihin ei ole suoraa linkkiä. Valitse KalPa kohdasta "Joukkue".