JYP-KalPa 2-4. KalPa esitteli nykyistä taisteluilmettään Keski-Suomessa

JYP-KalPa 2-4 (1-1, 1-1, 0-2)

Tilastot täällä.



Tiistaina Liigan tämän hetken kovimman joukkueen HIFKin vieraana KalPa taisteli hyvin, mutta käyrä oli loppua kohti laskeva ja yhdessä pisteessä oli pettymyksen sivumaku. Torstaina kotonaan aina kovaa JYPiä vastaan KalPa taisteli jälleen hyvin, nyt käyrä oli loppua kohti nouseva ja kolmessa pisteessä oli vahva voiton maku. Tappio tiistaina oli pienestä kiinni, voitto torstaina oli pienestä kiinni. Se on yksi jääkiekon hienoista puolista, koskaan ei voi ennen ottelua tietää, milloin se pienestä kiinni on sinua vastaan ja milloin se on sinun puolella.

Upealla vierasvoitolla oli monia vaikutuksia. KalPa nousi kertaheitolla takaisin taistelemaan jo kolmannesta peräkkäisestä Keski-Suomen herruudesta. Kahdella edellisellä kaudella KalPa on ollut keskinäisissä otteluissa väkevämpi ja nyt kun keskinäisiä on jäljellä vielä kaksi, pisteet ovat JYPille enää 5-4. Samalla KalPa kavensi eron pudotuspeliviivaan kahdeksaan pisteeseen. Lisäksi joukkue sai voitosta lisää rentoutta ja itseluottamusta lauantain kotiotteluun Jokereita vastaan.

KalPa-paidassa taisteli Jyväskylässä peräti viisi vuokrapelaajaa. Heistä maalivahti Antti Ore hikoili 30 torjunnan edestä ja hyökkääjä Tomi Körkkö tuplasi Liiga-uransa maalimäärän yhdessä ottelussa kahdesta neljään. Lisäksi esiin ratkaisuhetkillä nousivat puolustaja Juuso Riikola (1+1) Liiga-uransa avausmaalillaan, kapteeni Jukka Voutilainen (1+1) tappamalla ottelun tyhjään maaliin ja puolustaja Marko Kauppinen (0+2) tarjoilemalla Riikolan voittomaaliin kaikki naatiskeludirektiivit täyttävän syötön.

Miksi saapua lauantaina Trust Kapital Areenalle? Siihen on monia hyviä syitä! KalPan suurella sydämellä taisteleminen. HIFKin ja JYPin kotiluolista yhteensä neljän pisteen ryöstäminen. Lauantai-ilta. Trust Kapital Areenan tunnelma. Viimeinen kotiottelu ennen joulutaukoa. Ja, ensi kaudeksi KHL:ään siirtyvän Jokerit-joukkueen viimeinen Liigan runkosarjaottelu Kuopiossa.

Ilmassa on lauantaina siis suuren urheilujuhlan tuntua, ja vähän haikeuttakin. Tervetuloa!


Seuraavat kotiottelut:
- La 14.12 klo 17.00 KalPa - Jokerit  Premium

- Pe 27.12. 18.30 KalPa - Ilves  Classic
- La 4.1. klo 17.00 KalPa-JYP  Premium