Jokerit-KalPa 5-1. Ilmalan isännät murhaavan tehokkaita ylivoimalla

Jokerit-KalPa 5-1 (3-0, 0-0, 2-1)

Tilastot täällä.




KalPan ja Jokerien kohtaamiset SM-liigassa on nyt nähty. Viimeisen yhteisen SM-liigakauden kohtaamisista KalPa voitti molemmat kotiottelunsa ja Jokerit niin ikään kummankin kotiottelunsa. Viimeinen kohtaaminen päättyi Jokereille 5-1.

Runkosarjassa joukkueiden ylivoimapeliä pidetään kovana kun prosentti on yli 20. Siitä esimerkkinä tällä hetkellä siihen yltää vain kaksi joukkuetta. Se antaa perspektiiviä sille, kuinka murhaavaa Jokerien ylivoimapeli tiistaina oli, sillä seitsemästä ylivoimasta Ilmalan isännät rokottivat peräti neljä kertaa. Näin ollen prosentiksi muodostui lähes 60. KalPan kahdeksas alivoima tuli niin ottelun loppuun, ettei sitä kannata laskea komeaa Jokeri-tilastoa heikentämään. Kunnia heille, keille se kuuluu ja nyt se kuului helsinkiläisten erikoistilannemiehille.

Kun ottelu päättyi neljän maalin erolla, voi neljä maalia jauhaneen Jokerien ylivoimapelin sanoa ratkaisseen ottelun. Toki Jokerit oli parempi myös viidellä viittä vastaan, mistä yhtenä osoituksena oli juuri KalPan alivoimalle joutumiset.

Savolaisten ainoasta osumasta Hartwall Areenan kirkkaissa valoissa, kavennuksesta 4-1:een vastasi Kasperi Kapanen. Nuorempi Kapanen nousi kauden viidennellä maalillaan jakamaan tulokkaiden maalipörssin kolmatta sijaa, yhdessä vuotta vanhemman joukkuekaverinsa Saku Kinnusen kanssa.

Seuraavassa ottelussa Trust Kapital Areenalle saapuu vastustajaksi Ässät. KalPa on tällä hetkellä sijalla 14 ja Ässät sijalla 12. Joukkueiden välissä on vain neljä pistettä, joten torstaina olisi kotivoiton paikka! Kyseessä on Supersaver-ottelu, joten SM-liigakiekkoa pääsee näkemään paikan päälle nyt super-edullisesti! Tervetuloa!


Seuraavat kotiottelut:
 - To 23.1. klo 18.30 KalPa - Ässät  Supersaver
 - Ti 28.1. klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver
 - Ti 4.2. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Supersaver