Jääkiekkokauppa KalPa Pro Shop Carlsonin tavarataloon

Carlson avaa yhdessä KalPan kanssa alkusyksystä 2013 jääkiekkokaupan, KalPa Pro Shopin Carlsonin tavaratalon tiloihin Kuopion keskustassa. KalPa Pro Shop keskittyy jääkiekkovälineiden ja varusteiden myyntiin Kuopiossa ja sen lähiympäristössä. Myymälän yhteyteen siirtyy myös KalPan lippupalvelu ja uudistetun KalPa -tuotemalliston myynti. KalPa Pro Shop on osa Carlson Kuopion keskustan kehitysohjelmaa.
 
”KalPa Pro Shop tukee hyvin sitä kehitystyötä, jota Carlson on Kuopion keskustassa tehnyt. Viihdekeskus IsoCeen myötä tavoitamme entistäkin paremmin myös nuoret kuluttajat ja KalPa Pro Shop täydentää tätä kokonaisuutta erinomaisesti. Toisaalta KalPa Pro Shop saa osansa asiakasvirroistamme keskustan kärkipaikalla. Olemme tehneet yhteistyötä KalPan kanssa jo pitkään ja tämä on hyvä jatkumo sille. KalPa Pro Shop vahvistaa jääkiekkoiluun liittyvien tuotteiden jälleenmyynnillään hyvin urheilukaupan tarjontaamme pro-tuoteryhmässä. Tässä on ilman muuta nähtävissä runsaasti molemminpuolisia hyötyjä” kertoo Oy Carlsonin toimitusjohtaja Kyösti Karhunen.
 
”Carlsonin kanssa alkava tiiviimpi yhteistyö on luonteva osa KalPan urheilun ulkopuolisen liiketoiminnan kehittämistä. Keskeinen osa KalPan strategiaa on pelitapahtumien ulkopuolisen liiketoiminnan kehittäminen ja se vahvistaa rooliamme SM-liigan kärkijoukkueiden joukossa”, kommentoi hanketta KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.
 
 
OY CARLSON on Itä-Suomen suurin yksityinen rautatavaratalo- ja tavarataloketju, joka on perustettu vuonna 1859. Carlsonilla on yhteensä yhdeksän myymälää kuudella paikkakunnalla: Kuopiossa, Joensuussa, Varkaudessa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Iisalmessa. Carlsonin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Kuopiossa. Toukokuussa 2013 Carlson avaa Kuopion keskustaan Viihdekeskus IsoCeen, johon tulee mm. Finnkinon 7-salinen elokuvateatteri Scala, viihdekeilaravintola ja kuntosali. 
www.carlson.fi