I Love Kuopio Festivaliin myyty jo yli 2500 lippua ja nyt uutuutena C5-katsomoon seisomaliput opiskelijoille 25 euroa!



I Love Kuopio Festivalin lippujen suuren suosion vuoksi olemme saaneet muokattua jäähallin lavarakenteita niin, että saimme vapautettua myyntiin huippupaikkoja D2-katsomoon, josta biletunnelman pääsee aistimaan istualtaan erittäin läheltä. Lisäksi lisäsimme tarjontaan opiskelijoille seisomapaikkalippuja C5-katsomoon.

Huippupaikoille D2-katsomoon



I Love Kuopio Festivalin istumapaikkaliput ovat menneet huikeaa vauhtia kaupaksi, ja konsertin lavarakenteiden muokkauksen myötä myynnissä on nyt paikkoja D2-katsomoon.

Uudet bileliput opiskelijoille

Permantopaikkalippujen loppumisen vuoksi opiskelijoille on nyt tarjolla seisomapaikkalippuja C5-katsomoon. Liput opiskelijoille tähän seisomapaikkakatsomoon superedullisesti vain 25 €! Huom. näillä opiskelijoiden seisomapaikkalipuilla ei ole oikeutta permannolle.

Opiskelijoiden seisomapaikkaliput on otettu myyntiin normaalien lippukauppojen lisäksi myös muutamaan Kuopion alueen kouluun.

Katso koulut tästä:
  • Sairaalakadun cafeSAVOTTA
  • Microkadun Kampus: cafeSAVOTTAmicro
  • KUTOPin kirjakauppa
  • ISYY:n toimisto Studentialla
huom. näillä pisteillä myynnissä vain C5-katsomoon seisomapaikkoja ja maksuvälineenä ainoastaan käteinen. Varaudu todistamaan alennusoikeutesi myös Areenan ovilla.

Siirry suoraan lippuostoksille ja varmista omat paikat Kuopion superiltaan:

http://www.lippupalvelu.fi/event/i-love-kuopio-festival-lippuja/114227