I Love Kuopio Festival laajenee koko päivän mittaiseksi tapahtumaksi, esiintymässä Indica, Mikael Gabriel, Yö sekä Haloo Helsinki!



Viime vuonna suuren suosion saanut ja loppuunmyyty I Love Kuopio Festival valtaa jälleen Kuopion jäähallin lauantaina 15.11.2014. Tänä vuonna suosittu tapahtuma on kaksiosainen: päivällä koko perheen ikärajattomassa tapahtumassa yleisöä viihdyttävät poprock-yhtye Indica ja räppäri Mikael Gabriel ja illalla lavan ottavat haltuun täysi-ikäisten tapahtumassa legendaarinen Yö-yhtye ja Emma-palkittu Haloo Helsinki. Tapahtuman tuotannosta vastaa viimevuotiseen tapaan KalPa Hockey Oy yhdessä Real Albert Promotionin kanssa. Yhteistyössä on mukana myös Kuopion kaupunki.


 

Ikärajaton päivätapahtuma, täysi-ikäisten iltatapahtuma – tai vaikka molemmat!

- Halusimme järjestää myös ikärajattoman tapahtuman, koska toiveita tästä tuli paljon jo aiemmin, kertoo Real Albert Promotionin Allu Koskinen, joka toimii I Love Kuopio Festivalin tapahtumapäällikkönä.
- Päivätapahtuma alkaa klo 14.30 ja huippuesiintyjien Indican ja Mikael Gabrielin lisäksi jäähallissa on paljon erilaisia näytteilleasettajia, kertoo KalPa Hockey Oy:n myyntijohtaja Pasi Kuivalainen.
- Päivätapahtuman teemana on lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisy ja ”KalPalainen ei kiusaa” –ajatus. Toivomme paikalle paljon nuoria, mutta myös perheitä.

Indica on suosittu poprock-yhtye, joka on yli kymmenvuotisen uransa aikana julkaissut jo seitsemän albumia. Bändin hittibiisejä ovat mm. Ikuinen virta, Scarlett ja Vuorien taa. Kolme albumia julkaissut Mikael ”MG” Gabriel on vahvassa nosteessa oleva rap-artisti, joka on etenkin nuorison mieleen. Mikael Gabrielin tunnetuimpia kappaleita ovat Kipua ja Päästä mut pois.

Klo 19 alkavan iltatapahtuman esiintyjät Haloo Helsinki ja Yö takaavat, että juhlinta jatkuu aina puoleenyöhön saakka. Haloo Helsinki on 2010-luvun menestyneimpiä yhtyeitä ja bändi kahmikin Emma-gaalassa peräti kolme palkintoa: Vuoden yhtye, Vuoden Pop-albumi ja Vuoden Live-esiintyjä. Haloo Helsingillä riittää kuulijoita, sillä yhtye oli viime vuoden radioiden sekä Spotifyn soitetuin kotimainen artisti.

Yö-yhtye ei esittelyjä kaipaa, sillä tämä huikean yli 30-vuotisen uran tehnyt ja 19 albumia julkaissut bändi on valloittanut suomalaisten sydämet mm. klassikkobiiseillään Rakkaus on lumivalkoinen, Tia-Maria, Ihmisen poika, Tie sydämeeni, Katujen kuningatar ja Laulu rakkaudelle. Molemmilta yhtyeiltä on tulossa myös uusi albumi tämän vuoden aikana, joten tiedossa on taattua musiikkinautintoa.

Iltatapahtumassa täysi-ikäisiä juhlijoita viihdyttää myös karaoke sekä DJ ja loistava biletunnelma takaa, että tapahtumassa viihdytään. Täysi-ikäisten on mahdollista ostaa I Love Kuopio Festivaliin myös koko päivän lippuja.

Liput ja VIP-tilat myynnissä nyt

Lipunmyynti sekä VIP-tilamyynti I Love Kuopio Festivaliin on alkanut tänään. Päiväliput alkaen 17 €, iltaliput alkaen 30 €, koko päivän lippu alkaen 45 €. Lipun hinta sisältää Lippupalvelun toimituskulut ostettaessa liput KalPan myyntipisteistä, muissa myyntipisteissä kulut saattavat vaihdella. Katso tarkemmat lippuhinnat täältä

Lipunmyynti KalPan ennakkomyyntipisteissä KalPa Pro Shopissa, K-citymarket Päivärannassa ja Kolmisopessa ja K-supermarket Herkkupadassa Siilinjärvellä. Liput ovat myynnissä myös Lippupalvelun netissä ja Lippupalvelun kaikissa valtakunnallisissa myyntipisteissä kuten Kuopion Sokoksella.

Monipuoliset ja tyylikkäät VIP-tilat festivaaliin ovat myynnissä KalPan toimistolla, lisätietoja täältä sekä puh. 044 787 1107.

I Love Kuopio Festival järjestettiin ensimmäisen kerran 15.11.2013. Loppuunmyydyssä tapahtumassa oli tuolloin esiintymässä Jenni Vartiainen, Cheek sekä Henrik Tonni. Tarve suuremmalle jäähallitapahtumalle tuli siitä, että Kuopion tapahtumakartalta puuttui syysaikaan järjestettävä festivaali.

Lisätietoa ja tapahtuman tarkempi ohjelma:
www.ilovekuopiofestival.fi
facebook.com/ilovekuopiofestival