I Love Kuopio Festival 15.11. artisteina Jenni Vartiainen ja Cheek, liput myynnissä!

I Love Kuopio Festivalin liput tekevät erittäin hyvin kauppansa ja myytyjä lippuja on jo yli 1500 ja permanto on lähes loppuunmyyty! Nyt jos milloin kannattaa toimia ja varmistaa paikat tähän superiltaan, jota tähdittävät Jenni Vartiainen ja Cheek. Siirry lippuostoksille tästä:
Lippupalvelu I Love Kuopio Festival

Molemmat I Love Kuopio Festivalin artistit työstävät tällä hetkellä uusia albumejaan. Cheekin kahdeksas studioalbumi ”Kuka Muu Muka” näkee päivänvalonsa 20.9., päivää ennen Cheekin loppuunmyytyjä Helsingin jäähallikonsertteja. Jenni Vartiaisen kovasti odotettu kolmas studioalbumi ”Terra” julkaistaan puolestaan perjantaina 4.10.

Fiilistele I Love Kuopio Festivalin artistien uusia musiikkivideoita:
Jenni Vartiainen
Cheek

Ykkösnimien lisäksi bilekansaa tanssittaa coverband Henrik Tonni. Lisäksi Monttu Pubin bilekaraokessa pääset myös itse lavan tähdeksi!

I love Kuopio –festivaali toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupungin sekä Real Albert Promotionin kanssa. Tapahtumapäällikkönä toimii Kuopio RockCockistakin tuttu Allu Koskinen.

LineUp



Kahden vuoden keikkatauoltaan palaava multiplatinaa myynyt Jenni Vartiainen on kiistatta Suomen menestyneimpiä artisteja. Vartiaisen menestyksestä kertovat muun muassa huikeat yhdeksän Emma-palkintoa sekä yli 260 000 myytyä levyä ja singleä. Kaksi huippusuosiota saavuttanutta albumia julkaissut kuopiolaislähtöinen neitokainen työstää parhaillaan kolmatta levyään, joten tarjolla on varmasti vanhoja hittejä sekä mahdollisesti uutta materiaalia.

Huimaa suosiota nauttiva lahtelaisräppäri Cheek ei näytä jarruttelevan. Seitsemän studioalbumia julkaissut ja uutta 20.9 julkaistavaa Kuka muu muka –nimistä levyä valmisteleva herra on Suomen halutuimpia esiintyjiä. Cheekin kaksi Helsingin jäähallissa syyskuussa järjestettävää keikkaa myytiin loppuun jopa käsittämättömässä 20 minuutissa, jollaista ei ennen ole Suomessa sooloartistin kohdalla nähty. Siispä varaa lippusi ajoissa – tätä spektaakkelia et halua missata.

Ykkösnimien lisäksi bilekansaa tanssittaa coverband Henrik Tonni, joka tulkitsee kaikkea vanhoista hiteistä aina nykymusiikin helmiin. Lisäksi Monttu Pubin bilekaraokessa pääset myös itse lavan tähdeksi!

Liput

Lippuja I Love Kuopio Festivalille voi hankkia Lippupalvelusta ja KalPan kaikista lippukaupoista. Tapahtuman ikäraja 18 vuotta.

Hinnat
  • Permantopaikat (lavan edessä) 39 €
  • Permantopaikat Opiskelijat 32 € (Varaudu todistamaan alennusoikeutesi myös Areenan ovilla)
  • Istumapaikat 35 € (Ei oikeutta permannolle!)
  • Savon Sanomat – etukortilla tai KalPan kausikortilla istumapaikat vain 30 € (Varaudu todistamaan alennusoikeutesi myös Areenan ovilla)
  • Pyörätuolipaikat 35 € (B-tasanne)
Tapahtumaan on varattavissa yrityspaketteja sekä laadukkaita VIP-tiloja ruoka- ja juomapaketteineen aina Hannes-klubista yksityisiin aitioihin. Hinnat alk. 100 € (+alv 24%) / hlö. Tiedustelut sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi tai puhelimitse +358 44 787 1107.

KalPa toivottaa tuhannet vieraat tervetulleiksi nauttimaan Suomen parhaasta musiikista!

Lisätietoa:
www.ilovekuopiofestival.fi
facebook.com/ilovekuopiofestival
www.jennivartiainen.fi
www.cheekki.com