HPK-KalPa 4-2. Isännät tehokkaampia Hämeenlinnassa

HPK-KalPa 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)

Tilastot täällä.


 


KalPan joukkue on kulkenut koko tähän astisen Liiga-kauden sitä vaikeinta reittiä. Kuluva viikko on KalPan kaudelle toistaiseksi tärkein ja joukkue aloitti myös tämän viikon sitä vaikeinta reittiä, kärsimällä tappion Hämeenlinnassa. Tämän ottelun jälkeen savolaisilla on pelaamatta vielä 20 ottelua, joista tällä viikolla kaksi ottelua, joten taistelu pudotuspelipaikasta ei ratkea tällä viikolla vielä suuntaan tai toiseen. Mutta, nuo kaksi ottelua ovat toistaiseksi kauden tähän asti tärkeimmät kaksi ottelua, sen tietää myös joukkue itse.

Hämeenlinnassa nähtiin jälleen kuluvan kauden KalPan otteluista kovin tuttu kaava, eli vastustajan maalivahti oli maalivahdeista työllistetympi ja KalPa-pelaajat vastaavasti vastustajaa tehottomampia. Kahdesti savolaiset pääsivät Hämeessä maalia tuulettamaan, asialla olivat Saku Kinnunen ja Janne Kolehmainen. Kinnunen on pelannut nuorten MM-kilpailuiden jälkeen nyt kaksi Liiga-ottelua ja on tehnyt maalin molemmissa.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kolmannes ja se alkaa KalPan osalta perjantaina Veikkauskierroksen ottelulla Lahdessa. Heti lauantaina KalPa ja Pelicans kohtaavat uudestaan, nyt Kuopiossa.


Seuraavat kotiottelut:
 - La 18.1. klo 17.00 KalPa - Pelicans  Classic  <- Liigan Veikkauskierros
 - To 23.1. klo 18.30 KalPa - Ässät  Supersaver
 - Ti 28.1. klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver