HPK-KalPa 2-1, pisteille pääsy jäi yhtä maalia vajaaksi

HPK-KalPa 2-1 (0-0, 2-1, 0-0)

Tilastot täällä.

Yhtä maalia vajaaksi jäi tiistaina HPK:n vieraana KalPan pääsy yhden pisteen makuun ja yrittämään sen jälkeen toisen pisteen tuovaa vierasvoittoa. Ottelun ja samalla Petri Lammassaaren kauden avausmaali nähtiin toisen erän alussa. Seitsemän minuuttia myöhemmin hämeenlinnalaiset tulivat tasoihin ja neljä minuuttia siitä siirtyivät johtoon. Tämän jälkeen kiekkoa ei enää saatu hyvin torjuneiden maalivahtien taakse, ei KalPakaan vaikka se haki maalia loppuun asti ja sai hyviäkin pyörityksiä.

Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen vei Hämeenlinnassa KalPa 1-2 ja toisen kohtaamisen Kuopiossa HPK 1-2. Kolmas ottelu rikkoi vierasvoittojen kaavan, mutta pienet marginaalit ja kolmen maalin kiintiö per kohtaaminen pysyivät voimassa.

Seuraavaksi KalPa kohtaa torstaina, itsenäisyyspäivän aattona, pyhäpäivää vasten kotonaan Pelicansin. Savolaisten ja lahtelaisten keskinäiset ottelut ovat olleet jääkiekossa jo pitkään yleisöön meneviä, vauhdikkaita ja usein maalirikkaitakin. Tervetuloa katsomaan vauhdikasta kiekkoviihdettä super-edulliseen Supersaver-otteluiden hintaan! Tavoitteena on kolmas peräkkäinen kotivoitto!