HPK-KalPa 1-2, Kauppisen tehoilta toi neljännen peräkkäisen voiton

HPK-KalPa 1-2 (0-1, 1-0, 0-1)

Tilastot täällä.



Savon ylpeyden neljäs peräkkäinen voitto tuli tutulla kaavalla, kovalla työnteolla ja uhrautuvalla puolustamisella. No, tarvittiin voittoon pari maaliakin. Avausmaalissa Marko Kauppinen käytti hyvää laukaustaan ja sijaiskärsijäksi joutui maalin katolla levännyt pahaa aavistamaton juomapullo, joka sai kyytiä samalla kuin maaliverkkokin. Voittomaalissa Kauppinen laukoi jälleen tulisesti kohti maalia ja kiekko osui erinomaista maskia maalin edessä tehneen Janne Kolehmaisen jalkaan, joten maali kirjattiin hänelle. 

Kolehmaiselle osuma oli kauden ensimmäinen piste Liigassa, mikä luvannee joukkueelle lisää onnistumisia jo lähitulevaisuudessa. Kauppisen pisteet kahdeksan ottelun jälkeen ovat puolustajalle todella kovat 2+5, joten 34-vuotias konkari on juuri nyt huippuvireessä. Maalilla Pekka Tuokkola jatkoi mahtavassa vireessä ja antoi joukkueelleen jälleen mahdollisuuden voittaa. Torjuntoja kertyi nyt 23. Tuokkola johtaa sekä Liigan päästettyjen maalien keskiarvo -tilastoa että nollapelitilastoa.

Voitolla KalPa nousi viidenneksi. Seuraava ottelu on yksi alkukauden odotetuimmista Savossa, kun Trust Kapital Areenan lauantai-illassa yhteen ottavat KalPa ja Kärpät. KalPa taistelee! Oletko mukana lauantaina?


Seuraavat kotiottelut:
- La 5.10. klo 17.00 KalPa - Kärpät Premium
- Ti 8.10 klo 18.30 KalPa - HIFK Premium
- La 12.10 klo 17.00 KalPa - SaiPa Classic. Oktoberfest-teltta palvelee jo klo 15.00 alkaen.