HIFK-KalPa 4-3 JA. Isännät yhden osuman parempia maalisirkuksessa

HIFK-KalPa 4-3 JA (0-1, 1-2, 2-0, 1-0)

Tilastot täällä.



Tiistai-iltana Helsingissä nähtiin jääkiekko-ottelu draaman kaareltaan kauneimmillaan ja karuimmillaan. Erikoista ottelussa oli se, että kumpikin osapuoli ehti nähdä saman ottelun aikana nuo draaman kaaren ääripäät. Mielenkiintoista on myös se, kuinka paljon ajatukset voivat vaihdella kun tiettyyn tulokseen päätyy eri reittiä.

Siinä kun ennen ottelua edellisen ottelun murskatappion jälkeen pisteenkin hakeminen HIFKin vieraana olisi tuntunut KalPalta hienolta ylös nousemiselta, ottelun jälkeen se tuntuikin selkeältä pettymykseltä. Vastaavasti ennen ottelua HIFK-fanit eivät varmasti olisi olleet edellisen ottelun jäljiltä tyytyväisiä kahteen pisteeseen nyt kotona, mutta ottelun päätyttyä voitto taisi kuitenkin maistua yllättävän hyvältä.

KalPan saattelivat Helsingissä hyvin harvinaiseen kolmen maalin vierasjohtoon Artturi Lehkonen kahdella ja Kasperi Kapanen yhdellä maalilla. Molemmat osumista syntyivät näyttävillä laukauksilla. Puolustaja Marko Kauppinen saldotti superjunioreiden taustalla pisteet 0+2. Edellisessä ottelussa maaleitta jääneet HIFKin savolaispelaajat onnistuivat tällä kertaa kahden maalin edestä, Juuso Puustisen avatessa isäntien maalinteon ja Iiro Pakarisen laukoessa jatkoajalla voittomaalin.


Seuraavat kotiottelut:
- La 14.12 klo 17.00 KalPa - Jokerit  Premium

- Pe 27.12. 18.30 KalPa - Ilves  Classic
- La 4.1. klo 17.00 KalPa-JYP  Premium