Ennakko: Meidän KalPa taistelee! KalPa-Ilves pe 20.9 klo 18.30



KalPa on kokenut nyt kolme peräkkäistä yhden maalin tappiota. Kaksi tai kolme peräkkäistä maalin tappiota kokee kausittain lähes jokainen Liiga-joukkue jossain vaiheessa kautta. KalPalle nuo kolme ottelua olivat Liiga-kauden ensimmäiset ottelut. Kyseiset pelit ovat kuitenkin heti osoittaneet, että maalivahtipeli, puolustus ja alivoimapeli KalPalla ovat jo kauden alussa toivotussa iskussa. Myös tilanteiden rakentelu on ollut kelvollista, mutta hyökkäyspeli ja siinä sivussa ylivoimapeli ovat olleet vielä kesäterässä.

Kotiavauksessa JYPiä vastaan kotiyleisö sai nähdä jatkoajalle asti venyneen tasaisen ja periksiantamattoman taistelun, jonka seurauksena KalPa nousi tasoihin ja jatkoajalle vain pari minuuttia ennen ottelun loppua. Tunnelma Trust Kapital Areenalla oli läpi ottelun hyvä, tasoituksen jälkeen jopa loistava.

Seuraavaksi KalPa kohtaa harvinaisuuden, kolme peräkkäistä kotiottelua. Ensimmäisenä Trust Kapital Areenalla pelataan Tampereen Ilvestä vastaan perjantaina 20.9 klo 18.30. Viime kaudella viidestä kohtaamisesta KalPa kuittasi kolme voittoa. Lähiaikoina räväkästä mainonnastaankin kohuttu tupsukorva-tiimi voitti Liiga-avauksessaan paikallisvastustajansa Tapparan, mutta sen jälkeen tilille on napsahtanut kaksi tappiota, toinen JYPiä ja toinen HPK:ta vastaan.

Nyt on aika alkaa kääntämään yhden maalin tappiot voitoiksi! Nyt on aika taistella yhdessä, joukkue ja kannattajat! Savolaiset, oletteko mukana?!

Tervetuloa elämään mukana Trust Kapital Areenalle kun Meidän KalPa taistelee!

Liigaa: KalPa-Ilves Trust Kapital Areenalla perjantaina 20.9. klo 18.30.

Lippujen ennakkomyynti:
- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (Ma-Pe 10-18 ja La 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi; infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta; infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata,Sorakuja 4, Siilinjärvi (Ma-Pe 7-21, La 7-18, Su 12-18)
- Pelipäivinä jäähallin A-ovi. Jäähallin A-oven lipunmyynti aukeaa yleensä tuntia ennen ottelun alkua, vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisomapaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.
-  KalPan toimisto: yli 5 hengen ryhmäliput istumaan sekä seisomaan. (Ma–To 9.00–16.00 ja Pe 9.00–12.00).
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen:

- Istumapaikat 16 €

- Seisomapaikat:
- Aikuiset 13 €
- *Aleryhmät 10 €
- Pyörätuolipaikat 7 €

* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella! Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi sisään vanhempien valvonnan alaisena.
Hinta sisältää toimituskulut KalPan myyntipisteissä. Toimituskulut voivat vaihdella muilla Lippupalvelun myyntipisteillä. Lisätietoja toimituskuluista täällä.

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 17.30 A-ovelta. Sisäänkäynti alkaen klo 17.30 kaikilta ovilta.
 
Pysäköinti:
Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa.

Seuraavat kotiottelut:
 - Pe 20.9. klo 18.30 KalPa-Ilves  Classic
 - Ti 24.9. klo 18.30 KalPa-Ässät  Supersaver
 - La 28.9. klo 17.00 KalPa-TPS  Classic

Toman 4.erä - kun kolme erää jääkiekkoa ei riitä



Valmentaja Tommi "Toma" Miettisen isännöimä 4.erä alkaa heti ottelun päätyttyä KalPa-klubilla, ja on kaikille ottelukävijöille avoin. Tilaisuudessa katsotaan lehdistötilaisuus, ottelun kohokohdat sekä käydään illan ottelufiilikset läpi. Tervetuloa paikalle - tämä 4.erä on teidän.

Snadiparkissa lapset viihtyvät kiekkoillan ajan

KalPa ja MLL tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelua, johon pienet lapset voi jättää turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon Kasarmikadulle KalPan otteluillan ajaksi. Palvelu koskee ainoastaan perjantai- ja lauantaiotteluita.
Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.