Ennakko: KalPan Liiga-avaus



Näe Liigan huikea kotiavaus paikan päällä! Kotiavauksen kunniaksi K-Plussa –kortilla istumapaikkalipuista jopa 11 € alennus:

 KalPan hyökkäyspääty (B4-B7, C4, C6-C7):
 23 € (norm. 27€)

A4-A5, D4:
 14 € (norm. 25 €)


Tarjous vain K-Plussa-kortilla: K-citymarket Kolmisoppi ja Päiväranta, K- Supermarket Herkkupata. Tarjous voimassa 14.9. saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

 
KalPan liigakausi starttaa tänään torstaina 12.9. Lappeenrannassa vierasottelulla SaiPaa vastaan. Kaudella 2012-13 runkosarjan yhdeksänneksi sijoittunut SaiPa on käynyt läpi suuren muutoksen; jopa kymmenen pelaajaa on lähtenyt ja viisi uutta debytoi sarja-avauksessa kilpisotureita vastaan. Viime vuonna joukkueet kohtasivat yhteensä viisi kertaa, joista KalPa voitti kolme ottelua.

- Tulossa on tasainen vääntö, jossa pitää pysyä kärsivällisenä, kommentoi valmentaja Ilpo Kauhanen.

KalPan Liigan kotiavaus pelataan tulevana lauantaina 14.9 klo 16.00 Trust Kapital Areenalla JYPiä vastaan. Molemmat European Trophy –ottelut KalPaa vastaan voittanut hurrikaanimiehistö raivasi tiensä aina joulukuussa pelattavaan lopputurnaukseen asti. KalPan ET-menestys jäi vaisuksi, ja joukkue odottaakin tosipelien alkua innoissaan. Liiga on pääprioriteetti.

Viime kaudella KalPa voitti runkosarjan viidestä JYPiä vastaan pelatusta ottelusta kolme. JYPin joukkueen suurin muutos lienee aikaisemmin kakkosvalmentajana toimineen Marko Viitasen nosto vastuuvalmentajaksi Jyrki Ahon siirtyessä muihin haasteisiin. Joukkue on vahvistanut rivejään myös hankkimalla neljä uutta pelaajaa, joista mainittakoon aikaisemmin Ruotsissa pelannut pakkipuolen täsmähankinta Mikko Luoma. Viime vuonna pronssia voittanut JYP on kovassa vireessä, mutta KalPamiehistö on nälkäinen saamaan revanssivoiton kotiin.

JYP järjestää kannattajilleen fanimatkan Kuopioon lauantaina, joten Trust Kapital Areenalla on varmasti meteliä. Siispä kaikki KalPa-kannattajat paikalle huutamaan äänet käheiksi huikeassa kotiavauksessa!
 

KalPan kokoonpano SaiPa - KalPa ottelussa:

Aloituskentällinen:

55 Janne Kolehmainen – 7 Antti Kerälä – 39 Jukka Voutilainen
6 Marko Kauppinen – 3 Jeff Foss

2. kentällinen:
 
62 Artturi Lehkonen – 9 Luke Pither – 42 Kasperi Kapanen
5 Miika Koivisto – 38 Adam Masuhr

3. kentällinen:
 
24 Sami Kapanen – 29 Joona Harjama – 13 Jasse Ikonen
18 Antti Halonen – 50 Juuso Riikola
 
4. kentällinen:

11 Ossi Saarinen – 15 Joonas Riekkinen – 84 Jyri Junnila

Maalivahti: 81 Pekka Tuokkola
Varamaalivahti: 32 Henri Kiviaho


KalPa ja MLL tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelua, johon pienet lapset voi jättää turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon Kasarmikadulle KalPan otteluillan ajaksi. Palvelu koskee ainoastaan perjantai- ja lauantaiotteluita.
Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.