Ennakko: KalPa - Tappara pe 22.11. klo 18.30


Marrastauko päättyy! #takaisinhallille

Vaikean alkukauden jälkeen KalPa-pelaajat pyysivät marrastauolla uutta mahdollisuutta seurajohdolta, joukkue seisoo päävalmentajansa takana. Pelaajia kuunneltiin ja heti marrastauon jälkeen joukkue on vastannut huutoon. Näyttönä erittäin hyvää peliä sekä Porissa että Raumalla ja tuloksena kovasti lämmittävät neljä pistettä.

KalPan edellisestä kotiottelusta on kulunut jo lähes kolme viikkoa. Tällä välin niin kaukaloon kuin myös katsomoon on saatu aikaan aivan uutta draivia. Seura vahvisti joukkuetta, joukkue on nousukierteessä, kannattajat tekivät upean #takaisinhallille videon ja näiden siivittäminä perjantain ottelun lipunmyynti voi yltää aina yleisöennätykseen asti. Kauden tähän asti suurin yleisömäärä Kuopiossa on lokakuun alusta 3945 katsojaa.

Trust Kapital Areenalla riittää perjantai-iltana katsottavaa! Peliään roimasti parantanut ja itseluottamusta lisää saanut KalPa, maailmanmestari Rastislav Pavlikovskyn debyytti savolaisyleisön edessä sekä viime kauden finaalijoukkue Tappara legendaarisen Ville Niemisen johdolla. Tule näkemään nämä, jatkamaan KalPan nousukierrettä ja kokemaan savolaista tunnelmaa! Tervetuloa! PS. Ota äänesi ja kätesi mukaan!

Lippujen ennakkomyynti:

HUOM! Ostaessasi lipun A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B,C ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (Ma-Pe 10-18 ja La 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi; infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta; infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata,Sorakuja 4, Siilinjärvi (Ma-Pe 7-21, La 7-18, Su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio.

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:

- Istumapaikat: 16 €

- Perhepaketit: 30 €

- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

Lippujen myynti hallilta:
Lipunmyynti A-ovelta klo 17.30 alkaen. Sisäänkäynti alkaen klo 17.30 kaikilta ovilta. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisomapaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.
 
Pysäköinti:
Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.

Seuraavat kotiottelut:
- Pe 22.11. klo 18.30 KalPa - Tappara Classic
- Ti 26.11. klo 18.30 KalPa - Jokerit Premium
- Pe 29.11 klo 18.30 KalPa - Ilves Classic