Ennakko: KalPa - Pelicans pe 25.10. klo 18.30


Kapteeni Voutilainen palaa kokoonpanoon

Reiluun viikkoon ei ole Trust Kapital Areenalla pelattu Liiga-kiekkoa, mutta asia korjataan perjantaina 25.10. klo 18.30 alkaen, kun kotijoukkue KalPalle saapuu vieraita Lahden suunnalta.

Tiistain Liiga-kierroksen jälkeen runkosarjan toista sijaa hallitseva Pelicans on kokenut sekä ylä- että alamäkiä. Joukkue sai katkaistua edellisessä ottelussaan neljän ottelun tappioputken viemällä pisteet Lukolta. Hannu Aravirran valmentama joukkue on kuitenkin ehdottomasti ollut alkukauden yllättäjä. Yksi syy tähän lienee se, että joukkue on säästynyt suuremmilta loukkaantumisilta ja pelaajamuutoksilta, joten pelaava porukka on hitsautunut hyvin yhteen.

Kotijoukkue KalPan alkukausi on myös kokenut sekä ylä- että alamäkiä. Tappioputki, voittoputki, tappioputki. Vain yksi osa-alue on pettänyt, ja se on maalinteko. Tiistaina Jokereita vastaan pelatun ottelun jälkeen joukkueen kopissa pidettiin pitkä palaveri. Suunnan on muututtava. Onneksi löytyy myös hyviä uutisia, sillä sairastuvalta saadaan jälleen ainakin yksi mies takaisin jäälle, kapteeni Jukka Voutilainen. Tämä vielä käännetään!

KalPan ja Pelicansin keskinäiset kohtaamiset viime kaudella menivät Pelicansille voitoin 3-2. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet aina vauhdikkaita ja tarjonneet katsojilleen viihdettä illasta toiseen. Tervetuloa kokemaan se tunnelma Trust Kapital Areenalle.

KalPan kokoonpano:

Aloituskentällinen:

55 Janne Kolehmainen - 39 Jukka Voutilainen - 42 Kasperi Kapanen
3 Jeff Foss - 18 Antti Halonen


2. kentällinen:

13 Jasse Ikonen - 9 Luke Pither - 62 Artturi Lehkonen
33 David Printz - 38 Adam Masuhr


3. kentällinen:

11 Ossi Saarinen - 15 Joonas Riekkinen - 84 Jyri Junnila
5 Miika Koivisto - 50 Juuso Riikola


4. kentällinen:

20 Heikki Liedes - 16 Saku Kinnunen - 14 Petri Lammassaari


Maalivahti 81 Pekka Tuokkola (32 Henri Kiviaho)

Toman 4.erä ottelun jälkeen KalPa-klubilla

Jottei perjantai-ilta päättyisi liian aikaisin, järjestetään jälleen KalPa-klubilla valmentaja Tommi "Toma" Miettisen isännöimä 4.erä! Tilaisuus alkaa heti ottelun päätyttyä, ja on kaikille ottelukävijöille avoin. Rennossa tilaisuudessa kuullaan Toman mietteet illan ottelusta, katsotaan lehdistötilaisuus sekä maalikoosteet. Tervetuloa fiilistelemään!

Muista myös Snadiparkki!

KalPa ja MLL tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelua, johon pienet lapset voi jättää turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon Kasarmikadulle KalPan otteluillan ajaksi. Palvelu koskee ainoastaan perjantai- ja lauantaiotteluita.
Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.

Lippujen ennakkomyynti:

HUOM! Ostaessasi lipun A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B,C ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (Ma-Pe 10-18 ja La 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi; infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta; infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata,Sorakuja 4, Siilinjärvi (Ma-Pe 7-21, La 7-18, Su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio.

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:

- Istumapaikat: 16 €

- Perhepaketit: 30 €

- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

Lippujen myynti hallilta:
Lipunmyynti A-ovelta. Sisäänkäynti alkaen klo 17.30 kaikilta ovilta. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisomapaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.
 
Pysäköinti:
Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.

Seuraavat kotiottelut:
- Pe 25.10. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Classic
- Ti 29.10. klo klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
- La 2.11. klo 17.00 KalPa - Blues Classic