Ennakko: KalPa-Kärpät la 5.10. klo 17.00


Trust Kapital Areena herää jälleen Liiga-näyttämöksi viikon tauon jälkeen!

Neljän ottelun voittoputkessa luisteleva KalPa tarjoaa varmasti jännittävän ottelun jälleen lauantaina 5.10. Kärppiä vastaan. Peli vihelletään käyntiin klo 17.00 ja ovet kiekkokansalle aukeavat tuntia aikaisemmin, klo 16.00. Tule sinäkin nauttimaan lauantai-illasta kiekon parissa – tällä taistelutantereella kaupungin paras meininki on taattu.

Illan ottelusta ei varmasti vauhtia puutu, kun Kärppä-joukkueen sekoitus kokemusta ja nuoria pelaajia saapuu Trust Kapital Areenalle. Edellisestä kaudesta 2012-13 joukkueen riveistä on lähtenyt jopa 12 pelaajaa – mukaan lukien KHL:ään siirtynyt viime kauden Liigan maali- ja pistepörssin voittanut Juha-Pekka Haataja. Lauri Marjamäen tiimiin on saapunut lähteneiden tilalle yhdeksän miestä, joista ehkäpä eniten odotuksia kohdistuu huippumiesten Lasse Kukkosen, Mika Pyörälän ja Juhamatti Aaltosen harteille, joka on ainakin toistaiseksi ollut sivussa kokoonpanosta alaraajavamman vuoksi.

Pitääkö huippuvireessä oleva Tuokkola jälleen maalinsa puhtaana, vai saako Liigan kärkisijoille ennustettu vastustajajoukkue tehtyä maaleja?

Jännitystä on tarjolla myös nuoremmille kiekkofaneille, sillä lauantain ottelussa julkaistaan uuden KalPa-maskotin nimi!

Toman 4.erä ottelun jälkeen KalPa-klubilla

Jottei lauantai-ilta päättyisi liian aikaisin, järjestetään jälleen KalPa-klubilla valmentaja Tommi "Toma" Miettisen isännöimä 4.erä! Tilaisuus alkaa heti ottelun päätyttyä, ja on kaikille ottelukävijöille avoin. Rennossa tilaisuudessa kuullaan Toman mietteet illan ottelusta, katsotaan lehdistötilaisuus sekä maalikoosteet. Tervetuloa fiilistelemään!

Muista myös Snadiparkki!

KalPa ja MLL tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelua, johon pienet lapset voi jättää turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon Kasarmikadulle KalPan otteluillan ajaksi. Palvelu koskee ainoastaan perjantai- ja lauantaiotteluita.
Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.

KalPa - Kärpät Trust Kapital Areenalla lauantaina 5.10. klo 17.00.

Lippujen ennakkomyynti:

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (Ma-Pe 10-18 ja La 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi; infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta; infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata,Sorakuja 4, Siilinjärvi (Ma-Pe 7-21, La 7-18, Su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:

- Istumapaikat: 18 €

- Perhepaketit 40 €

- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

Lippujen myynti hallilta:
Sisäänkäynti alkaen klo 16.00 kaikilta ovilta. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisomapaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.
 
Pysäköinti:
Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.

Seuraavat kotiottelut:
- Ti 8.10 klo 18.30 KalPa - HIFK Premium
- La 12.10 klo 17.00 KalPa - SaiPa Classic. Oktoberfest-teltta palvelee jo klo 15.00 alkaen.
- To 17.10. klo 18.30 KalPa - Lukko Supersaver