Ennakko: KalPa - Blues la 2.11. klo 17.00 ja tärkeä tiedotus pyhäinpäivän lipunmyynnistä



Viimeinen peli ennen maaottelutaukoa pelataan lauantaina 2.11. klo 17.00 alkaen Trust Kapital Areenalla Bluesia vastaan! Tämän taiston jälkeen on pienen levähdyksen paikka; joukkue saa ladata akkujaan ja te arvon keltamustat kannattajat saatte lepuuttaa äänijänteitänne. Liigakauden kaksi ensimmäistä kuukautta on menty myllerryksessä. On ollut makeilta maistuvia voittoja, mutta vielä enemmän karvaita niukkoja tappioita. Suuri kiitos täydestä Kilpisydämestä teille arvoisat kannattajat, jotka olette eläneet KalPan kanssa tämän alkusyksyn - te olette tärkeitä! Nyt on aika ottaa kotivoitto alle ennen pientä huilia - ollaanko siellä valmiita?

Uuden päävalmentajan Jyrki Ahon kuluvalle kaudelle hankkineelle Bluesille voitto olisi tervetullut. KalPa on vain kolmen pisteen päässä Bluesista, ja Bluesilla on kuitenkin kaksi ottelua enemmän takanaan kuin kotijoukkueella. Reilu kuukausi sitten Espoossa vieraillessaan KalPa haki voiton kotiin jatkoajalla lukemin 3-2. Avaimet voittoon löytyvät tälläkin kertaa; voittoa ei tarvitse ansaita, se täytyy ottaa.

KalPa - Blues lauantaina 2.11. klo 17.00 Trust Kapital Areenalla. Otteluisäntänä Ajoäly Ky. Ottelun yhteydessä Musta Verkosto järjestää koko perheen Kotona Vieraissa 2 -tapahtuman. Lisätietoa tapahtumasta täältä.

Täytä koko pyhäinpäiväsi jääkiekolla! Tule hallille kannustamaan KalPan A-nuoria. Ottelu JYPiä vastaan alkaa klo 12.45 ja on kaikille maksuton. Tervetuloa!

Pyhäinpäivän poikkeukselliset lipunmyyntipaikat ja -ajat

Suosittelemme hankkimaan lipun lauantain peliin ennen ottelupäivää, sillä pyhäinpäivän vuoksi KalPan ennakkolipunmyyntipisteet ovat suljettuina. Myös jäähallin A-oven lipunmyynti voi olla ruuhkainen. Poikkeuksellisesti myymme lippuja pelipäivänä la 2.11. seuraavissa paikoissa:

- KalPan toimistolla, Sairaalakatu 15, Kuopio klo 10-14. Toimisto hyväksyy seuraavat maksutavat: käteinen, pankki- ja luottokortit, Visa Electron sekä etusetelit ja etukortit.

- Lisäksi jäähallin lipunmyynti avataan A-ovelta jo klo 14. Maksutavat: käteinen, pankki- ja luottokortit, Visa Electron sekä etusetelit ja etukortit

Lisätietoa lipuista alla.

Nenäpäiväkeräyksellä kerätään rahaa vähävaraisille lapsille

Nenäpäivä järjestetään vuosittain loka-marraskuussa, Suomessa jo seitsemättä kertaa. Nenäpäivä 2013 hankkii varoja lasten auttamiseen Afrikassa, Etelä-Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa, ja kerätyt lahjoitukset ohjautuvat erityisesti lasten koulunkäynnin sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

KalPa on ollut mukana keräyksessä useiden vuosien ajan - eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Lions Club Kuopio toteuttaa keräyksen lauantain ottelussa kaikilla sisäänkäynneillä sekä Trust Kapital Areenan yleisissä tiloissa. Katso lisätiedot nenäpäivästä täältä.'

Lippujen ennakkomyynti:

HUOM! Ostaessasi lipun A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B,C ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (Ma-Pe 10-18 ja La 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi; infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta; infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata,Sorakuja 4, Siilinjärvi (Ma-Pe 7-21, La 7-18, Su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio.

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:

- Istumapaikat: 16 €

- Perhepaketit: 30 €

- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

Lippujen myynti hallilta:
Lipunmyynti A-ovelta klo 14.00 alkaen. Sisäänkäynti alkaen klo 16.00 kaikilta ovilta. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisomapaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.
 
Pysäköinti:
Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.

Seuraavat kotiottelut:
- La 2.11. klo 17.00 KalPa - Blues Classic
- Pe 22.11. klo 18.30 KalPa - Tappara Classic
- Ti 26.11. klo 18.30 KalPa - Jokerit Premium