Ennakko: Huippukiekkoa ja olutjuhlaa! KalPa - SaiPa la 12.10 klo 17.00


Lauantaina tarjolla saksalaisia herkkuja ja suomalaista jääkiekkoa

Lauantai-iltana Trust Kapital Areenalla tapahtuu iltapäivästä iltamyöhään! Ennen illan KalPa-SaiPa ottelua käynnistellään juhlatunnelmaa Oktoberfest-olutjuhlalla, joka alkaa jo klo 15.00. Varsinainen ottelu alkaa klo 17.00. Tule pitämään hauskaa kauniin syksyisenä iltana ja nauttimaan niin saksalaisista herkuista kuin suomalaisesta huippujääkiekostakin!

Loistavan alkukauden pelannut SaiPa on kymmenen pelatun ottelun jälkeen Liigan runkosarjan kolmannella sijalla. Vastustajana SaiPa on varmasti haastava mutta sitäkin enemmän savolaisyleisöä kiinnostava, sillä joukkueen pelaaja-arsenaalista löytyy jopa viisi entistä kalpalaista: Jaakko Rissanen, Tommi Jokinen, Simo-Pekka Riikola, Ville Hämäläinen ja Ryan Glenn. Joukkuetta luotsaa Pekka Tirkkonen - hänkin entinen kilpisoturi. Joukkueen kovin hankinta lienee kiistatta maaliin hankittu paluumuuttaja Jussi Markkanen, joka on torjunut myös Stanley Cupin finaaleissa Edmonton Oilersin riveissä 2006.

KalPan viimeisimmät ottelut eivät ole menneet aivan käsikirjoituksen mukaan. Edellisessä kotiottelussaan HIFKiä vastaan KalPa oli vaisu, mutta paransi otettaan loppua kohden. Kauden avausottelussa Lappeenrannassa SaiPa oli KalPaa parempi lukemin 3-1, ja nyt on savolaisten aika tasata tilit. Kylmää olutta ja kuumaa tunnelmaa - varmista paikkasi ajoissa!

Otteluun vauhtia Oktober-teltasta

Oktoberfest tuo jo perinteiseen tapaansa rentoa saksalaista olutjuhlatunnelmaa Trust Kapital Areenalle. Janoisia palvelee iso teltta jäähallin C/D-puolella ja teltta on avoinna myös koko ottelun ajan. Valikoimasta löytyy isojen olutkolpakoiden lisäksi myös erikoisoluita sekä saksalaisia ruokaherkkuja. Teltta palvelee juhlakansaa klo 15 alkaen aina iltaan saakka, mukaanlukien myös erätauot.

Muista myös Snadiparkki!

KalPa ja MLL tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelua, johon pienet lapset voi jättää turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon Kasarmikadulle KalPan otteluillan ajaksi. Palvelu koskee ainoastaan perjantai- ja lauantaiotteluita.
Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.

Lippujen ennakkomyynti:

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (Ma-Pe 10-18 ja La 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi; infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta; infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata,Sorakuja 4, Siilinjärvi (Ma-Pe 7-21, La 7-18, Su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:

- Istumapaikat: 16 €

- Perhepaketit: 30 €

- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

Lippujen myynti hallilta:
Sisäänkäynti alkaen klo 15.30 kaikilta ovilta. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisomapaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.
 
Pysäköinti:
Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.

Seuraavat kotiottelut:
- La 12.10 klo 17.00 KalPa - SaiPa  Classic. Oktoberfest-teltta palvelee jo klo 15.00 alkaen.
- To 17.10. klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver
- Pe 25.10. klo 18.30 KalPa - Pelicans Classic