Blues-KalPa 2-1. Hyvän yrityksen palkintona kauden 25. yhden maalin tappio

Blues-KalPa 2-1 (0-0, 2-0, 0-1)

Tilastot täällä.




Kokeneet valmentajat toteavat medialle silloin tällöin, että sarjataulukko ei kerro kaikkea. Kun katsoo Liigan sarjataulukkoa yhtä kierrosta ennen runkosarjan loppua, se kertoo tylysti KalPan olevan viimeinen ja hävinneen paljon otteluita. Sitä taulukko ei suoraan kerro, että tappioista hurja määrä on tullut yhdellä maalilla. Yhtä totta kuin on jotta yhden maalin tappiosta yhden maalin voittoon on pitkä matka, totta on myös se että yhdellä maalilla ottelun hävinneellä on lähes aina ollut mahdollisuus ottelu voittaa.

Bluesin niukka kotivoitto KalPasta tuli kovan työn kautta. Kyseessä oli savolaisjoukkueelle jo kauden peräti 25. yhden maalin tappio. Hyvää ottelussa oli se, että 24 yhden maalin tappion sekä suurinumeroisempien tappioiden jälkeen erittäin nuori joukkue jaksoi jälleen kerran olla yritteliäs ja taisteleva. Ja jälleen kerran se palkittiin yhden maalin tappiolla.

Vieraiden kavennusmaalista vastasi 22-vuotias IPK:n kasvatti Pasi Kouvalainen. Maali oli nuorelle miehelle Liiga-uran ensimmäinen ja piste yhteensä kolmas. Otteluita pääsarjatasolla on kahdelta kaudelta takataskussa nyt 26.

Seuraava ottelu, kotiottelu torstaina Tapparaa vastaan on KalPan joukkueelle jo Liiga-kauden viimeinen. KalPa-legenda Sami Kapaselle ottelu on häikäisevän uran viimeinen, on tullut jäähyväisten aika.


Liiga-kauden 2013-2014 viimeinen kotiottelu:
 - To 13.3. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic