Antti Pennanen siirtyy Jukureiden päävalmentajaksi

KalPa Hockey Oy ja Antti Pennanen ovat purkaneet tämän ja ensi kauden kattaneen valmentajasopimuksen. Pennanen siirtyy Jukureiden päävalmentajaksi välittömästi.

 - Jukurit otti meihin yhteyttä viime viikolla kysyen, olisiko heidän mahdollista saada keskustella Antti Pennasen kanssa päävalmentajan pestistä. Keskustelimme asiasta päävalmentaja Jari Laukkasen kanssa ja hänen mielipide asiaan oli, että mikäli Antti on valmis ja halukas uuden haasteen vastaan ottamaan, valmennusjohto ei halua asettua siirron esteeksi. Tiesimme myös, että Pennasen tulevaisuuden iso tavoite on nousta päävalmentajaksi ja näin pystyimme mahdollistamaan Antin etenemisen hänen valmentajaurallaan. Haluamme kiittää Anttia täällä tehdystä työstä ja toivotamme onnea uuteen haasteeseen, urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen toteaa.

 - Ensi kauden osalta mietimme valmennuksen kokoonpanoa vasta tämän kauden jälkeen, Kapanen jatkaa.

 - Olen nauttinut ajastani Kuopiossa ja KalPassa ja haluan kiittää kaikkia KalPalaisia yhteistyöstä, ennen kaikkea pelaajia. Olen kiitollinen KalPalle, että he antoivat minulle mahdollisuuden ottaa vastaan tämän tehtävän ja päästä urallani uuteen haasteeseen, kertoo Antti Pennanen.