84 sivun tuhti lukupaketti KalPasta - odotettu uudistunut Lämäri ilmestyy tiistaina 3.9.!

Jo 1970-luvulla ensimmäisen kerran ilmestynyt KalPan Lämäri lehti on uudistunut peräti 84-sivuiseksi, tuhdiksi lukupaketiksi!

Kausikorttilaiset ovat KalPalle erittäin tärkeitä. Yhtenä uutena SM-liigakauden 2013-2014 etuna kaikki kausikorttilaiset saavat Lämärin veloituksetta ja kotiin kannettuna. Lämäri tärähtää kausikorttilaisten postiluukusta viikon 36 alkupäivinä.

Lämäri tulee myyntiin tiistaina 3.9. Kuopiossa KalPa Pro Shopiin sekä isoihin marketeihin. Lisäksi Lämäri on tilattavissa ympäri Suomea KalPan verkkokaupasta. Lämäri on täyden kympin tietopaketti KalPasta ja myös lehden hinta on 10 euroa.

Lämäri sisältää muun muassa uuden valmennuksen esittelyn, NHL-kykyjenetsijän ja KalPan pelaajakoordinaattori Janne Kekäläisen analyysit jokaisesta pelaajasta sekä henkilökuvat päävalmentaja Jari Laukkasesta ja useasta pelaajasta. KalPa-tyyliin myöskään legendoja eikä junioreita ole unohdettu. Lisäksi Lämäri sisältää tarinaa muun muassa Mustasta Verkostosta, 10 kysymyksen KalPa-tietokilpailun ja kuuden pelaajan mailojen arvoituksen. Lämäri vie lukijat myös joukkueen pyhimpään, pukukoppiin, kertoen istumajärjestyksen... Myös tarina Lämärin omasta, pitkästä historiasta on värikäs ja lukemisen arvoinen!


Lämärin kannesta löytyvät superjuniorit Kapanen ja Lehkonen, jotka tulevat olemaan ensi kaudella savolaisyleisön lemmikkejä.



"Ruotsin ruoska" keskittyy Savon suosituimman ruotsalaisen, Adam Masuhrin persoonaan.



Kaikkien aikojen KalPa-puolustajasta, KalPa-legenda Juha Tuohimaasta löytyy tarinaa peräti kolmen aukeaman verran.