Vuoden viimeinen kotiottelu KalPa-TPS lauantaina 29.12. klo 17.00 Trust Kapital Areenalla


 

Vuoden viimeinen kotiottelu KalPa-TPS lauantaina 29.12. klo 17.00 Trust Kapital Areenalla, otteluisäntänä Keitele Forest

Nyt on joulukinkut sulateltu ja SM-liigaottelut jatkuvat normaaliin tapaan. Vuoden viimeisessä Kuopiossa pelattavassa liigaottelussa toisistaan mittaa ottavat KalPa ja Turun Palloseura. Joukkueiden kuntopuntarit ovat hyvin samantapaiset joulukuulta, turkulaisilla on allaan tähän mennessä pelatusta kuudesta ottelusta neljä voittoa, kun savolaisilla virkaveljillä voittojen määrä niinikään kuudesta ottelusta on kolme voittoa. Molemmat joukkueet pelaavat vielä perjantaina yhden ottelun, joten samanlaisista lähtökohdista tullaan lauantain otteluun Trust Kapital Areenalle.

Kumpi joukkue on käyttänyt joulutauon paremmin hyväkseen, kumpi vie pisteet vuoden viimeisestä ottelusta? Joukkueiden aiemmat keskinäiset kohtaamiset ovat päättyneet kotijoukkueen voittoon. Marraskuun puolivälissä KalPa vei voiton TPS:sta voittomaalikilpailussa, jolloin KalPa-paidassa pelannut Derek Stepan nokitti TPS-ikoni Mikko Koivun ja näin KalPa nappasi kaksi pistettä. Muutaman viikon päästä Turussa tilanne oli toinen, ja kotijoukkue vei voiton KalPasta reiluin numeroin. Mutta tilanteet molemmissa joukkueissa ovat eläneet, joten kuka nousee ottelun ratkaisijaksi?



Turkulaisten riveissä pelaa useita NHL-apuja kuten puolustajat Kris Russell ja Kevin Shattenkirk, mutta suomalaisia NHL-konkareita heillä ei tällä hetkellä pelaavassa kokoonpanossa ole. TPS:n kultakypärä Brian Willsie on pelannut myös vahvasti, mutta mitä tekee jäällä KalPan kultakypärä ja kiekkotaiteilija Sakari Salminen? Entä jatkaako KalPan maalilla vakuuttavan varmasti pelannut Mikko Koskinen huipputorjuntojaan?

Joukkueiden kokoonpanot päivitetään ottelupäivänä tänne.

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen:
- Istumaan: 18 € / 20 € / 25 € / 27 €
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 68 €
- Seisomaan: aikuiset 13 €
- Ale-ryhmät * 10 €
- Lapset 7 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!
Esitetty hinta sisältää toimituskulut 2 €/lippu KalPan myyntipisteellä (Pelimies, KalPan toimisto, jäähallin A-ovi sekä Kotipizza Petonen). Toimituskulu voi vaihdella muilla myyntipisteillä. Lisätietoja toimituskuluista täällä.

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 16.00 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta klo 16.00 alkaen.
 
Autoilijoille tiedoksi:
- Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!
 
Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 16.00-17.00. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.
 
Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Jälkipelivieraina Ossi Saarinen ja Antti Halonen. Haastattelujen jälkeen vuorossa jälkipelivisa, jonka voittaja saa maukkaan lahjakortin Introon.
 
Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.