Vaikeimman kautta

Ässät-KalPa 5-2 (1-1, 2-0, 2-1) Tilastot täällä.

KalPa kokosi rivinsä hyvin torstain ottelun kolmanteen erään ja jatkoi siitä lauantaina Porissa. Pelaamisessa olivat tarvittavat elementit vierasvoitolle, mutta parin oman laukauksen kimpoaminen kehikosta ulos ja vastaavasti Ässille kiekon 3-1 maalissa pomppiminen käänsivät myös kolmannen kohtaamisen porilaisille. 4-2 kavennuksen jälkeen KalPa painosti vielä vahvasti, mutta kavennukseen avautunut huippupaikka jäi käyttämättä ja lopullinen kiri näkemättä.

Tunnelma lauantai-iltana Porissa oli odotetun hyvä. Kiitoksen ansaitsevat myös ylpeydellä loppuun asti omiaan kannustaneet KalPa-kannattajat.

Yhtä kappaletta vähemmässä ovat niin valmentajat, pelaajat kuin kannattajakin, jotka olisivat pudotuspeleissä voitoissa mieluummin tilanteessa 0-3 kuin 3-0. Asiassa on kuitenkin yksi hyvä puoli. Nimittäin, kuten Kuopion Kisa-Veikkojen entinen pelaaja Pertti Pasanen myöhemmin totesi, nyt pelataan paras seitsemästä -ottelusarjaa, ei paras viidestä. KalPan kausi jatkuu ja kaikki on vielä mahdollista. Kaikki on vielä myös omissa käsissä. Tie jatkoon on kuitenkin nyt kuljettava vaikeimman kautta, ilman horjahduksia.

Luovuttaminen olisi liian helppoa. Se ei vaadi mitään. Siihen pystyy jokainen. Oletko sinä taistelemassa maanantaina, kun kaikki lyödään likoon? On avausvoiton aika! Liput TÄÄLTÄ.


Seuraavat kotiottelut:
- Ma 25.3. klo 18.30 KalPa-Ässät
- To 28.3. klo 18.30 KalPa-Ässät (tarvittaessa)