Toimitusjohtajan yhteenveto kaudesta

Arvoisa KalPa-yhteisön jäsen!

KalPan tavoite on herättää tunteita ja tuottaa elämyksiä ihmisille Pohjois-Savossa. KalPan osalta jo päättynyt jääkiekkokausi oli yksi seuran värikkäimmistä, täyttäen varmasti nuo tavoitteet ja tarjoten muisteltavaa vielä vuosienkin päähän.

Kauteen todellakin mahtui paljon. Päävalmentajan vaihto harvinaisesti vain kaksi viikkoa ennen sarjan alkua sai suuren huomion. NHL:n työsulun johdosta Trust Kapital Areenan yleisö sai seurata KalPa-paidassa kahta tulevaa NHL-tähteä, Craig Smithiä sekä Derek Stepania. Nähtiinpä Kuopiossa myös Leijonien MM-kultajoukkueen kapteeni Mikko Koivu. Hyvin harvinaista herkkua yleisöllemme Pohjois-Savossa!

Kausi jää mieleen myös muun muassa savolaiset nopeasti ihastuttaneen nuoren superlupauksen Artturi Lehkosen komeana tulokaskautena. Kauden edetessä nähtiin myös toinen läpi lyönyt superlupaus, Kasperi Kapanen, jonka myötä yleisömme sai seurata historiallisesti isän ja pojan pelaamista samassa SM-liigajoukkueessa.

Kirkkaita värejä kauteen toi lisää joukkueen menestys syyskuusta helmikuulle asti, jolloin joukkue taisteli vielä toisesta peräkkäisestä runkosarjan voitosta. Tummia sävyjä toivat puolestaan kevään synkkä kotipelien tilasto sekä viiteen otteluun päättynyt taistelu pudotuspeleissä.

Organisaation satsaukset joukkueeseen olivat ennätysmäiset ja tavoite oli erittäin kova, pelata mestaruudesta. Kun pelit päättyivät puolivälieriin, oli kausi urheilullisesti pettymys meille kaikille. Kausi tulee olemaan miinusmerkkinen myös taloudellisesti.

Tärkein asia viimeiseksi. Kiitos teille, KalPa-yhteisön jäsenet päättyneestä kaudesta. Te olette meille tärkeitä, jokainen omalla panoksellaan. Ilman teitä emme olisi olleet kykeneviä yltämään jo viidettä kertaa peräkkäin pudotuspeleihin ja unelmoimaan vieläkin enemmästä.

Seuran organisaatiolla työhaalarit ensi kauden osalta ovat olleet päällä jo viime vuoden puolelta alkaen. Teemme hartiavoimin töitä, että pystymme tarjoamaan teille myös ensi kaudella tunteita ja elämyksiä, joita muistella vielä vuosienkin päästä.


Kimmo Kapanen
Toimitusjohtaja
KalPa Hockey Oy