Tervetuloa Trust Kapital Areenalle!

Kuopion jäähallin uusi markkinointinimi on Trust Kapital Areena. Vuonna 1979 valmistuneen jäähallin uuden nimen taustalla on kuopiolainen Trust Kapital.

Sopimus on ensimmäisessä vaiheessa kestoltaan yhden vuoden. Sopimuksen myötä Trust Kapital nousee KalPan megayhteistyökumppaniksi. KalPan megayhteistyökumppanit ovat Olvi, Ponsse, Savon Sanomat, Kuopion Energia ja Trust Kapital.


Trust Kapital näkyy vahvasti eri puolilla omaa nimikkoareenaansa, muun muassa jäässä.

 - Intressimme solmia sopimus olivat rakkaus jääkiekkoon ja ylpeys kuopiolaisuudesta. Trust Kapitalin kotipaikka ja keskeinen koti on Kuopio. Haluamme olla näkymässä kuopiolaisessa SM-liigatason joukkueessa, se on meille luonnollinen asia, taustoittaa Trust Kapital Group Oy:n toimitusjohtaja Joakim Donner.

 - KalPa Hockey Oy ja KalPa Invest Oy ovat olleet mukana kehittämässä jäähallia vuodesta 2005 lähtien. Yksi pitkän aikavälin tavoitteista on ollut saada myytyä hallin nimi. Yhteistyö Kuopion kaupungin kanssa on tiivistynyt, kiitos kaupungille hyvästä yhteistyöstä myös tässä nimiasiassa, sanoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

 - Hienoa, että löytyi savolainen yritys joka kiinnostui tällaisesta suuresta näkyvyydestä. Tämä on meille erittäin merkittävä yhteistyösopimus.