Tässä ovat KalPan uudistuneet pelipaidat!

KalPan peliasu uudistuu SM-liigakaudelle 2012-2013. Pelipaidat uudistuvat, mutta värit säilyvät totuttuna, kotona mustana ja vieraissa keltaisena. Kenttäpelaajien kypärien väri vaihtuu mustaksi.

Pelipaidassa on useita uudistuksia. Kannattajille pelipaidan rinnassa on NHL-kokoinen seuran logo. Yhteistyökumppaneiden liikemerkit erottuvat paremmin applikoitujen merkkien johdosta. Uutta on myös sekä selkä- että hihanumerot, jotka ovat myös applikoituja ja pysyvät paremmin suorassa. Lisäksi nimen ja numeron fontti on uusittu.

Vuosi sitten KalPa kertoi tavoitteeksi pelata SM-finaaleissa kahden kauden kuluessa.Uuden pelipaidan hihat ovat KalPan takavuosien pelipaidoista joilla joukkue pelasi usealla kaudella, viimeksi juuri SM-finaaleissa keväällä 1991. 1990-luvun vaihteen valkosiniset raidat on toteutettu nyt mustakeltaisella.

Myös KalPan fanipaita on uudistettu. Paidan pohja on sama kuin virallisen pelipaidan, mutta aitoon NHL-tyyliin ilman mainoksia. Fanipaidan kaulusta koristaa kirjainkoon paidoissa nyörit. Senttikoon paidoissa nyörejä ei turvallisuussyistä ole.



Mikko Kukkonen ja KalPan uusi kotipelipaita.



Joonas Riekkinen ja KalPan uusi vieraspelipaita.



Myös fanipaidan selässä on NHL-tyyliä, ommeltu nimi ja kangasnumerot.