Tasainen kamppailu päättyi jatkoaikatappioon

KalPa nousi kaksi kertaa tasoihin lauantai-illan ottelussa Ässiä vastaan, mutta hävisi lopulta videotarkastuksen jälkeen porilaisille jatkoajalla.  Huolimatta siitä, että ensimmäisessä erässä nähtiin vain vähän laukauksia,  molemmat joukkueet onnistuivat avaamaan maalitilinsä.    Joonas Riekkinen oli vastuussa kotijoukkueen osumasta Juuso Riikolan syötöstä.

Toinen erä alkoi KalPan kannalta ikävästi, kun vastustaja käytti ylivoimatilanteen hyödykseen kaapaten johtoasemansa takaisin.  Kamppailu oli kovaa ja tunteet kuumenivat Ässä-maalilla.  KalPan viihtyi hyökkäyspäässä ja painosti vieraat ottamaan jäähyn, jonka viimeisellä sekunnilla nuoret ennätysmiehet Miika Koivisto ja Artturi Lehkonen tekivät takuuvarmaa tulosta ja peli oli taas tasan.  Maalillaan Lehkonen nousi 26. pisteeseen ja rikkoi tulokkaan yhden kauden piste-ennätykseen KalPassa.

Kotijoukkue halusi voittoa enemmän ottelun kolmannessa erässä, mutta maaleja ei syntynyt vaikka paikkoja oli.  Jatkoaikaa ehti kulua vain 16 sekuntia, kun kyseenalainen tilanne tuomittiin Ässien hyväksi ja ottelun loppulukemiksi merkittiin 2-3.

Ottelun tulosseuranta ja tilastot  täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.