Tasainen ja tapahtumarikas vääntö päättyi niukkaan tappioon

Hurjaa vääntöä ja maalijuhlaa nähtiin Trust Kapital Areenalla kutkuttavassa KalPa-JYP paikalliskamppailussa torstai-iltana.  Kotijoukkue aloitti sähäkästi ja pääsi välittömästi maalipaikoille.  Jyväskyläläiset pääsivät yllättämään ensin, mutta keltamusta ykkösketju vastasi pian kun Sakari Salminen oivalsi vapaana olevan kapteeni Sami Kapasen maalin edestä joka ohjasi näppärästi kiekon maaliin.  Myöhemmin erässä Salminen sai tällin ja KalPalla oli mahdollisuus pelata jopa viidellä kolmea vastaan, mutta 1-1 lukemat säilyivät.

Toinenkin erä tarjosi vauhtia ja paljon tapahtumia.  Sakke Salminen kasvatti tehojaan laukoessaan vasemmalta JYP-vahdin hanskakäden yli ja siirsi kotijoukkueen maalin johtoon.  Vastustaja pääsi vuorostaan pelaamaan kahden miehen ylivoimaa, jonka seurauksena tilanne tasoittui jälleen.  KalPa ei heti toipunut ja yhtäkkiä vieraat ottivat johtoaseman.  Kilpisoturit eivät tästä hätkähtäneet, vaan kuittasivat pian siirretyn rangaistuksen aikana kun Adam Masuhrin laukauksesta Kalle Kermanin kautta Jukka Hentunen ohjasi kiekon reppuun.

Kuriton pelaaminen koitui rankalla kädellä KalPan kohtaloksi kolmannessa erässä jyväskyläläisten paukuttaessa kaksi maalia alle puoleen minuuttiin.  Kotijoukkueessa oli havaittavissa lannistumista, eikä auttanut vaikka vastustajaa rankaistiin neljällä minuutilla (2+2) erän puolessa välissä.  Viimeinenkin oljenkorsi käytettiin, kun KalPa otti kuudennen kenttäpelaajan jäälle.  Taistelu tuotti tulosta reilu puoli minuuttia ennen ottelun päättymistä Adam Masuhrin kaventaessa osumallaan.  JYP iski kuitenkin viimeisen niitin tyhjiin ja loppulukemiksi muodostui 4-6 vieraiden hyväksi.

Tulosseuranta ja tilastot täältä ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.

Runkosarjan viimeiset kotiottelut:

KalPa-HPK perhepeli                  lauantaina 23.2. klo 17:00

KalPa-Kärpät                                lauantaina 2.3. klo 17:00

KalPa-Tappara                             lauantaina 9.3. klo 17:00

Liput otteluihin voit hankkia ennakkoon täältä. Tervetuloa Trust Kapital Areenalle siivittämään kotijoukkue kohti pudotuspelejä!