Tammikuu huipentuu - KalPa-Jokerit torstaina 24.1 ja Savolaisten peli KalPa-Ässät lauantaina 26.1.



KalPa-Ässät Savolaisten peli Trust Kapital Areenalla lauantaina 26.1. klo 17.00! Otteluisäntä: Matkus Shopping Center

Kolmen ottelun viikko ja samalla myös tammikuu huipentuu kotikentällä viikonlopun KalPa-Ässät taistoon.  Joukkueet ovat aiemmin tällä kaudella kohdanneet kaksi kertaa ja voitot ovat menneet tasan vain maalin erolla.  Ässät pelaa tällä viikolla yhden ottelun kotijoukkuetta vähemmän, joten lähtökohdat lauantain peliin eivät ole aivan samat.  Loukkaantumisista kärsinyt KalPa on viime viikkoina joutunut uudistamaan kokoonpanojaan, jonka seurauksena nuoret lupaukset kuten Kasperi Kapanen, ovat saaneet mahdollisuuden näyttää taitojaan.  Ketkä mahtaa taituroida jäällä lauantaina? Hyökkääjä Antti Kerälä on ollut hyvässä iskussa viimeisen neljän pelin aikana tehtyään kolme maalia ja uskallamme odottaa häneltä varmasti vahvoja esityksiä myös jatkossa.

KalPa-Ässät ottelu on myös pelitapahtuma savolaisille.  Tapahtumassa esiintyy mm. Jaakko Teppo -kuplettilaulukilpailun voittaja Jukka Kervinen.  Ohjelmassa on savolaista meininkiä ja sinulla on mahdollisuus myös ostaa ja maistella savolaisia herkkuja.  Kannustamme pukeutumaan keltamustiin väreihin korostaen savolaista ylpeyttä.  KalPan väreihin parhaiten pukeutuvat palkitaan KalPa Shop lahjakortilla!

Lisätietoja Savolaisten pelitapahtumasta täältä.






KalPa-Jokerit Trust Kapital Areenalla torstaina 24.1. klo 18.30! Otteluisäntä: YIT

Sarjaykkönen Helsingin Jokerit ei olekaan vieraillut Niiralassa sitten syyskuun.  Alkukaudella kompuroinut joukkue hävisi KalPalle 3-0 lukemin, mutta joulukuussa ilme oli jo toinen.  Tasaisemman ottelun veivät helsinkiläiset Hartwall Areenalla voittomaalikilpailussa Jarkko Ruudun maalilla.  Tammikuun aikana pelatuista otteluista Jokerit on hävinnyt useammin kuin voittanut, mihin on varmasti vaikuttanut pistepörssin ykkösen, kärkihyökkääjä Ilari Filppulan poissaolot loukkaantumisten vuoksi.

Tehotilaston kärkipäässä on myös KalPan oma Sakari Salminen, joka kommentoi tulevaa ottelua seuraavasti:
- Jokerit on ollut tasaisen hyvä ja tottakai myös erittäin kova mittari meille, koska nyt nähdään mikä on meidän taso kärkijoukkuetta vastaan.  Meillä on ollut vaikeampi jakso, joten tiukka peli tulossa.  Tarve olisi voittaa kaikki tämän viikon ottelut, sillä tärkeistä pisteistä pelataan.


Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat alkaen:
- Istumaan: 18 € / 20 € / 25 € / 27 €
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 68 €
- Seisomaan: aikuiset 13 €
- Ale-ryhmät * 10 €
- Lapset 7 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!
Esitetty hinta sisältää toimituskulut 2 €/lippu KalPan myyntipisteellä (Pelimies, KalPan toimisto, jäähallin A-ovi sekä Kotipizza Petonen). Toimituskulu voi vaihdella muilla myyntipisteillä. Lisätietoja toimituskuluista täällä.

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen torstaina klo 17.30 ja lauantaina klo 15.00 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta torstaina klo 17.30 ja lauantaina klo 15.00.

Autoilijoille tiedoksi:
- Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa torstaina klo 17.30-18.30 ja lauantaina klo 16-17. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Jälkipelivieraina torstaina Jukka Hentunen ja Pekka Tuokkola, lauantaina Sami Kapanen ja Jukka Voutilainen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.