Syksyn odotetuin ottelutapahtuma, uudistettu Oktoberfest la 6.10. Tervetuloa juhlimaan!

Syksyn odotetuin pelitapahtuma Oktoberfest Trust Kapital Areenalla lauantaina 6.10. klo 15.00 alkaen! Jos et ole vielä merkinnyt tapahtumaa kalenteriisi, tee se nyt ja saavu isommalla porukalla juhlimaan Oktoberfestiin ja kannustamaan kilpisotureita illan ottelussa KalPa-Tappara! Oktoberfest-tapahtumaan pääset illan ottelulipun hinnalla!

Oktoberfestissä pääset osaksi saksalaisen olutfestivaalin tunnelmaa: tiedossa on hyvää meininkiä, herkullisia huurteisia erikoisoluita, maistuvia saksalaistyylisiä makkaroita ja hapankaalia.  Ennen ottelua klo 15.30 Mikko Juntunen haastattelee teltassa KalPan valmentaja Sami Hirvosta sekä pelaaja Jukka Voutilaista. Tunnelmaa pitää yllä livebändi Wunderbaum Boys kvartetti, joka soittaa Oktoberfestin teltassa klo 16.00–16.45 ja klo 19.15–20.00.


Tunnelmaa vuoden 2010 Oktoberfesteiltä Monttu Pubista: nauru raikaa ja olut virtaa

Oktoberfest on ollut joka syksy erittäin suosittu savolaisten keskuudessa, joten tällä kertaa Oktoberfest järjestetään suuressa Oktoberfest-teltassa jäähallin C-oven luona.  Teltassa on kylmän sään varalta erityislämmittimet sekä lattiavaneri pitämässä jalat kuivina. Lisäksi teltassa on pitkät pitopöydät ja tuolit, joille voi istahtaa nautiskelemaan Oktoberfestin tarjottavia. Sisäänkäynti Oktoberfest-telttaan on jäähallin C-oven luota ja tapahtumaan pääsee illan ottelulipulla tai kausikortilla.

Huom! Oktoberfest-teltan ikäraja on K-18.

Irtoliput voit ostaa etukäteen Sport Cafe Pelimiehestä (Tulliportinkatu 54), Lippupalvelun nettimyynnistä, Lippupalvelun puhelinpalvelusta puh. 0600 10 800 tai Lippupalvelun lippupalvelupisteiltä. Ottelupäivänä lipunmyynti vain jäähallin A-ovella klo 15.00 alkaen, suosittelemme kuitenkin, että pääsyliput ostetaan ennakkoon.

Tervetuloa mukaan rentoon Oktoberfest-tunnelmaan!