Stepan ratkaisi jälleen voittolaukauskilpailussa

Trust Kapital Areenalla perjantain kotiottelussa saatiin odottaa kauan pelin ratkeamista, kun KalPa veti pidemmän korren voittolaukauskilpailussa Ilvestä vastaan Derek Stepanin ollessa kotijoukkueen kuudes laukoja.  Vastustajan maalivahti Anders Lindbäck torjui pelin aikana yhteensä 40 kertaa kilpisotureiden urakoidessa hyökkäyspäässä.  Varsinainen peliaika päättyi kuitenkin 1-1 lukemiin.

Ilveksellä oli mahdollisuus siirtyä johtoon toisessa erässä rangaistuslaukauksella, mutta KalPa-vahti Mikko Koskinen oli mies paikallaan eikä yritys tuottanut tulosta.  Kotijoukkueen avausmaali syntyi toisessa erässä, kun Jukka Hentunen laukoi kohti Lindbäckiä ja Kalle Kerman namutteli rebound-kiekon maaliin.  Kolmannessa erässä keltamustien epäonneksi vierasjoukkue hyödynsi hyökkäyspään harhasyötön ja pääsi tasoihin.  Jatkoaika oli maaliton vaarallisista tilanteista huolimatta ja voittolaukauskilpailukin venyi, kunnes Stepan teki sille pisteen leikitellen kiekon maaliin.

Ottelun tulosseurannan ja tilastot voit tarkastaa SM-liigan kotisivuilta.  Tunnelmia sekä pelitapahtumia videolta kannattaa käydä vilkaisemassa Savon Sanomien sivuilla, ja ottelukohtaisia pelikuvia puolestaan on mahdollista ihailla täällä.

Tervetuloa seuraavaan Trust Kapital Areenalla pelattavaan KalPa-SaiPa kotiotteluun torstaina 20.12. klo 18:30! Liput ennakkoon voit ostaa täältä.