Seuraava kotiottelu ja Craig Smith -show, osa 2: perjantaina 12.10. KalPa – SaiPa!

KalPa – SaiPa perjantaina 12.10. Trust Kapital Areenalla klo 18.30. Otteluisäntä: Sport Cafe Pelimies

Ei mikään ikävä lokakuu! Alkusyksyn ailahtelu on nyt taaksejäänyttä elämää, sillä KalPan joukkue pelaa tällä hetkellä pirteämpää ja viihdyttävämpää jääkiekkoa kuin aikoihin! Edellisessä ottelussa viime lauantaina yleisö sai nauttia hienosta Oktoberfest-tunnelmasta ja KalPan 6-2 voitosta. Päivää aiemmin KalPa otti sitäkin makeamman päänahkan voittamalla vieraissa Suomen mestari JYPin peräti maalein 1-5. Kauden edetessä Kilpisoturit ovat tasaisen varmasti nousseet kohti SM-liigan kärkeä ja ovat tällä hetkellä jo sijalla kolme.

Huikeaa taituruutta on varmasti luvassa myös perjantaina SaiPaa vastaan, kun amerikkalainen 23-vuotias NHL-tähti Craig Smith, Trust Perinnän superkummipelaaja, pelaa toisen ottelunsa KalPan paidassa! Tapparaa vastaan keskushyökkääjä antoi lainavarusteissaankin jo esimakua osaamisestaan ja iski heti hurjat tehopisteet 2+2. Taivas tietää mitä seuraavat ottelut tuovat tullessaan, mutta se on varmaa, että Smithistä on visiittinsä aikana KalPalle ja savolaisyleisölle vielä paljon iloa!

Smith on pelannut Nashville Predatorsin paidassa viime kaudella yhteensä 72 ottelua tehopistein 14+22=36. Hänen luistelunsa, laukauksensa, pelisilmänsä, asenteensa ja jokapäiväinen tekemisensä ovat kaikki ehdottomasti NHL-tasoa. Lisäksi Smith edusti USA:n joukkuetta kaksissa edellisissä MM-kisoissa, eli mies on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt saavuttaa jo paljon.

Smith yhdessä Sakari Salmisen ja Ossi Saarisen kanssa muodostivat viime ottelussa tehokkaan ykkösketjun. 17-vuotias huippulupaus Artturi Lehkonen on lisäksi osoittanut jo nyt olevansa sen verran lahjakas pelaaja, että KalPa saa kasaan toisenkin tehoketjun, sillä myös Kalle Kermanin ja Antti Kerälän maalintekotaito on edelleen tallella. Puolustajista Adam Masuhrin laukaus on tälläkin kaudella ollut tarkka, ja lisäksi Miika Koivisto on pelannut koko alkukauden mainiosti. Suurin yllättäjä lienee kuitenkin vasta 18-vuotias Juuso Riikola, joka on esiintynyt todella ennakkoluulottomasti ja onnistunut kuin varkain ottamaan paikkansa pelaavasta kokoonpanosta.

Tämänkertaisessa idän herruus -taistelussa on varmasti jännitystä enemmän kuin menneinä vuosina, sillä entisen KalPa-kapteenin Pekka Tirkkosen valmentama SaiPa on ollut tämän alkukauden ehdottomasti positiivisin yllättäjä. Tällä hetkellä SaiPa majailee sarjataulukossa viidentenä. Kuopiosta Lappeenrantaan siirtynyt Jaakko Rissanen on ollut SaiPan tehokkain hyökkääjä, ja KalPa-taustainen Tommi Jokinen kuuluu tällä kaudella niin ikään SaiPan vahvuuteen. Myös Simo-Pekka Riikola on KalPasta marraskuun loppuun saakka lainasopimuksella SaiPassa.

KalPa-kapteeni Sami Kapanen ei vielä tällä viikolla ole pelikunnossa, mutta palaa kaukaloihin tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikolla. Jukka Voutilainen ja Jasse Ikonen ovat varmuudella vielä sivussa kokoonpanosta. Joukkueen lopullinen koostumus selviää kuitenkin vasta ottelupäivänä.

Tervetuloa Trust Kapital Areenalle kannustamaan KalPa voittoon! TaisTElemME!

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat:
- Istumaan: 16 € / 18 € / 20 € / 25 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 60 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Seisomaan: aikuiset 11 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Ale-ryhmät * 8 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Lapset 5 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 17.30 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta klo 17.30 alkaen.

Autoilijoille tiedoksi:
- Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 17.30-18.30. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Vieraana valmentaja Sami Hirvonen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.

Seuraava runkosarjan kotiottelu:
Pe 19.10. KalPa-Blues klo 18.30.