Seuraava kotiottelu 27.9: Porin Ässät vieraaksi Kuopioon

KalPa-Ässät torstaina 27.9. Trust Kapital Areenalla klo 18.30. Otteluisäntä: Pelimies

KalPan kotiottelut jatkuvat torstaina, kun Porin Ässät saapuu haastamaan Kilpisotureita Trust Kapital Areenalle. KalPa on kahdessa edellisessä kotiottelussaan osoittanut huikeaa taistelufiilistä kaatamalla ensin Jokerit 3-0 ja nousten lauantaina Lukkoa vastaan makeaan 5-3 voittoon. Tiistaina Espoossa joukkue myös taisteli hyvin, mutta muutama jäähy ja puolustusvirhe maksoivat pisteet Bluesille maalein 5-2. Kausi on kuitenkin vasta alussa, ja Kilpisoturit palaa kotiareenalleen entistä sisuuntuneempana!

Lisämotivaatiota KalPalle tuo varmasti myös se, että Ässät oli viime kaudella parempi kummassakin Kuopiossa pelatussa ottelussa. Nyt KalPalla on tilaisuus kääntää tämä asetelma päälaelleen, ja joukkue varmasti näyttää yleisölle pystyvänsä voittamaan patapaidat.

Ässät on aloittanut kohtuullisen pirteästi tämän kauden SM-liigassa ja on tällä hetkellä viidentenä, tasapisteissä KalPan kanssa. Tiistaina joukkue kuitenkin niin ikään kärsi tappion, kun HIFK vei pisteet Porista maalein 1-2.  Ässäpelaajista nimekkäin on varmasti NHL:stä hankittu hyökkääjävahvistus Jesse Joensuu. Muita avainhyökkääjiä ovat Stephen Dixon, Veli-Matti Savinainen, nuorisotähti Joel Armia ja Jyväskylästä hankittu Tuomas Pihlman. Puolustuksen johtohahmoja ovat Ville Uusitalo ja Jyri Marttinen.

Sakari Salmisen ja Matti Kuparisen tehopisteitä entistä kotiseuraansa vastaan kaivataan, ja ykkösketjun täydentää nuori huippulahjakkuus Artturi Lehkonen. Myös uusi puolustaja Miika Koivisto on esiintynyt tasaisen pirteästi ja noussut jo nyt yhdeksi joukkueen luottopuolustajista.

KalPan kokoonpanosta ovat varmuudella pois polvivamman takia Jukka Voutilainen, sormimurtumaa paranteleva Sami Kapanen ja aivotärähdyksestä vielä tämän viikon toipuva Jussi Timonen. Pitkäaikaispotilas Jasse Ikonen on sivussa otteluista vielä kuukauden verran.

Tervetuloa Trust Kapital Areenalle kannustamaan KalPa voittoon!

Voit myös veikata Adam Masuhrin ja Artturi Lehkosen maksimisykettä ottelun aikana ja voita KalPa-tuotteita!

Sykkeentestaus torstain KalPa-Ässät -ottelussa tapahtuu Polarin sykemittarilla. Pelaajien syke on nähtävissä jäähallin mediakuutiolla aina alkuverryttelystä ottelun päättymiseen asti.

Katsojat voivat veikata 29-vuotiaan Masuhrin ja 17-vuotiaan Lehkosen pelinaikaista maksimisykettä. Veikkaukset on tehtävä Monttu Pubissa tai Yläpesässä ennen ottelun alkua. Lähimmäksi oikeita lukemia veikannut katsoja palkitaan KalPa-tuotteilla!

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat:
- Istumaan: 16 € / 18 € / 20 € / 25 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 60 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Seisomaan: aikuiset 11 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Ale-ryhmät * 8 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Lapset 5 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen 60 minuuttia ennen ottelua A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta.

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 16.00-17.00. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Pelaajavieraina Jukka Hentunen ja Ossi Saarinen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.

Seuraava runkosarjan kotiottelu:
La 29.9. KalPa-Pelicans klo 18.30.