Seuraava kotiottelu 22.9: Rauman Lukko haastamaan kilpisotureita!

KalPa–Lukko Trust Kapital Areenalla tiistaina 22.9. klo 17.00. Otteluisäntä: Pelimies

KalPan kausi on lähtenyt käyntiin kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Avausottelussa JYP oli parempi, ja tämän jälkeen KalPa nappasi hienot voitot Tapparasta ja Jokereista. Lauantaina kilpisoturit pääsevät jälleen näyttämään viihdyttävää peliään kuopiolaisyleisölle, kun Trust Kapital Areenan valoihin saapuu vierailijaksi Rauman Lukko. Ilvestä vastaan torstaina kärsityn vierastappion jälkeen KalPa onkin varmasti todella ärsytetty ja nälkäinen.

SM-liigan keskikastiin arvioidun Lukon kausi uuden päävalmentajansa Risto Dufvan alaisuudessa ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla, sillä joukkue on hävinnyt niin Ässille kuin HPK:lle. Ennen lauantaita Lukolla on edessään vielä vieraspeli JYPiä vastaan perjantaina, joten KalPalla on selkeä etulyöntiasema siitä, ettei joukkueella ole taakkanaan samanlaista matkarasitusta kuin vastustajalla.

Raumalaisten kovin vahvistus löytyy ehdottomasti maalin suulta, kun maailmanmestari Petri Vehanen palasi KHL-liigasta takaisin kasvattiseuraansa. Puolustuksen nimekkäin pelaaja on Ässistä hankittu Ryan Caldwell, ja Lukon hyökkäyksen kärkinimiä ovat kanadalaisportugalilainen Justin Azevedo, ranskalainen Charles Bertrand, Lauri Tukonen, Janne Keränen ja Jussi Pesonen.

KalPan kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa sormimurtumasta toipuva Sami Kapanen sekä nivusvammaa kuntouttava Jasse Ikonen. Torstaina Ilves-ottelussa hyökkääjä Jukka Voutilainen ja puolustaja Jussi Timonen loukkaantuivat, ja heidän tilanteensa selviävät vasta tarkempien tutkimusten jälkeen. Sakari Salminen puolestaan palaa kaukaloon ylävartalovamman jäljiltä lauantaina, ja tätä taiturihyökkääjää KalPa todella tarvitsee!

Ykkösketjussa Matti Kuparisen ja Kalle Kermanin kanssa mainiosti pelannut Artturi Lehkonen on myös nimi, joka jokaisen kiekkoihmisen kannattaa piirtää viimeistään tässä vaiheessa mieleen. Tiistaina kaksi maalia Jokereiden verkkoon iskeneestä 17-vuotiaasta pelaajasta nimittäin kuullaan vielä paljon. Maalin suulla viimeisenä muurina vartioiva Mikko Koskinen on niin ikään löytämässä mainion torjuntavireen. KalPa taistelee, joten vastustajalle ei taatusti ole lauantaina luvassa helppoja maaleja.

Tervetuloa Trust Kapital Areenalle kannustamaan KalPa voittoon!

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat:
- Istumaan: 16 € / 18 € / 20 € / 25 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 60 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Seisomaan: aikuiset 11 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Ale-ryhmät * 8 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Lapset 5 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen 60 minuuttia ennen ottelua A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta.

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 16.00-17.00. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Pelaajavieraina Pauli Levokari ja Matti Kuparinen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.

Seuraava runkosarjan kotiottelu:
To 27.9. KalPa-Ässät klo 18.30.