Savon suurimmat pikkujoulut lähestyvät, osta liput NYT! Katso myös VIP-uutinen.



Kuopion jäähallilla jyrähtää käyntiin massiiviset pikkujoulut, joissa mukana ovat Juha Tapio, Timo Kotipelto Band sekä Lauri Tähkä. Ole mukana tekemässä historiaa ja osta liput Savon suurimpaan pikkujoulutapahtumaan. Illan tähtenä voit olla myös sinä: osallistu Monttu Pubissa karaokeen ja voita itsellesi joulukinkku. Tapahtumasta löytyy narikkapalvelut A- sekä D-ovelta. Tapahtuma on K-18.

Osta liput

Lippujen hinnat:
  • Istumapaikat 39 € + LP maksu**
  • Permanto- sekä seisomapaikat* 35 € + LP maksu**
  • Ryhmäliput yli 20 hengen porukalle -10 % lipun hinnasta (ei voi liittää muihin alennuksiin tai paketteihin)
* Permantopaikat ovat seisomapaikkoja jääntasolla lavan edessä olevalla alueella, kun taas seisomapaikat ovat C5-katsomolohkoon.
** Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu KalPan myyntipisteillä (Pelimies, KalPan toimisto, jäähallin A-ovi sekä Kotipizza Petonen)

Irtoliput myy:
  • Lippupalvelun nettimyynti www.lippupalvelu.fi
  • Lippupalvelun puhelinpalvelu (0600 10 800) aukioloaikojensa mukaisesti
  • Sport Cafe Pelimies (Tulliportinkatu 54). Katso aukioloajat täältä.
  • Sokoksen Lippupalvelupiste aukioloaikojensa mukaisesti. Katso muut lippukaupat täältä.
  • KalPan toimisto: yli 10 hengen ryhmäliput istumaan sekä seisomaan ja permannolle. Toimisto palvelee ma–to 9.00–16.00 ja pe 9.00–12.00.
  • Kotipizza Petonen aukioloaikojensa mukaisesti.
  • Tapahtumapäivänä jäähallin A-oven lipunmyynti aukeaa klo 18. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisoma/permantopaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisoma- että permantopaikkoja.
Sport Cafe Pelimiehessä, Jäähallin A-ovella ja toimistolla voit maksaa pääsylippusi käteisellä, kortilla tai etuseteleillä. KalPan toimiston kautta tehdyt ryhmälippuvaraukset voidaan myös laskuttaa yrityksiltä tai yhdistyksiltä, laskutuslisä on 5 € / lasku. Kotipizza Petosella maksuvälineenä käy vain käteinen.

Tutustu tapahtumaan myös Facebookissa .

Lisätiedot Joulushotti 2012 -tapahtumasta myös täältä.


Vielä ehdit järjestää pikkujoulut VIP-tiloissa!



KalPan VIP-tiloissa voit järjestää ottelutapahtuman yhteydessä mahtavat pikkujoulut työporukallesi, kavereillesi tai asiakkaillesi. KalPa tarjoaa laadukkaat puitteet seurata illan ottelua jäähallin parhailta paikoilta. Pääset myös nauttimaan laadukkaasta Makumestareiden toimittamasta ruoasta sekä lämminhenkisestä palvelusta. Vielä ehdit siis mukaan, joten varaa VIP-tilasi NYT!

Tilaa löytyy vielä pe 7.12. KalPa-Ilves -ottelusta sekä to 20.12 KalPa-SaiPa -ottelutapahtumasta, kysy VIP-tilatarjous sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi tai puhelimitse 044 787 1107.

Lisätiedot ja hinnat VIP-tiloista löydät täältä.

HUOM! KalPan ja Festagon yhteistyössä järjestämässä Joulushotti 2012 -tapahtumasta löytyy vielä VIP- sekä Etkot-paketteja niin pienille kuin isoillekin ryhmille! Kysy lisää puhelimitse 044 787 1107.




Kinkunsulattelua ja uuden vuoden huumaa!

Rauhaisan joulun jälkeen on aika taas vaihtaa bilevaihde päälle ja lähteä kaveriporukalla 'kinkun sulatteluun'.

KalPa pelaa ennen uutta vuotta yhden kotiottelun la 29.12.12 TPS:ää vastaan sekä heti uuden vuoden jälkeen pe 4.1.13 HPK:ta vastaan. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus koota kaveriporukka yhteen ja varata VIP-tiloja edullisesti kyseisiin kotiotteluihin. Olvi Hall of Fame paikat vain hintaan 50 € +alv. 23 %/ hlö. Hinta sisältää tilavuokran, lipun sekä ottelukohtaisen ruoan kahvituksineen. Juomat laskutetaan erikseen.

Tiedustele myös aitiotarjousta oheisiin kotiotteluihin puhelimitse 044 787 1107 tai laita sähköpostia tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi.