Runkosarjan viimeinen kotipeli KalPa-Tappara! Lue Kasperi Kapasen kommentit!



KalPa-Tappara Trust Kapital Areenalla lauantaina 9.3. klo 17.00! Otteluisäntä: Puustelli

Tampereen Tappara on tehnyt kovan nousun liigan kärkisijoille ja saapuu Kuopioon haastamaan kotijoukkuettamme viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa.  Myös KalPa on saanut nostettua joukkuehenkeä viimeisimmissä taistoissa ja vahvistanut asemiaan kuuden parhaan joukossa.  Erityisen hyvässä vireessä ovat olleet joukkueen taitopelaajat, joista kannattaa mainita paikkansa edustuksen riveissä ansainnut kiistaton tulevaisuuden lupaus Kasperi Kapanen.   Tamperelaisten vahvuutena on ehdottomasti kahdeksan nollapeliä pelannut ja tammikuussa SM-liigan parhaaksi pelaajaksi palkittu veskari Juha Metsola. 

Intoa täynnä oleva Kasperi Kapanen kommentoi läpimurtoansa liigassa:
- Tutustuminen joukkueeseen paremmin jäällä näkyy omassa suorittamisessani, peli tuntuu paremmalta ja paremmalta.  Ero A-junioreihin on huomattava: täytyy olla kokonaisvaltaisempi eikä vain keskittyä hyökkäämiseen.  Peli on taktisempaa ja fyysisempää vaatien minulta enemmän nopeutta, jotta en jäisi kulmiin painimaan. On todella hienoa, että olen saanut luottoa ja mahdollisuuden näyttää mihin pystyn liigassa. 

Kasperi toivoo lunastavansa paikkansa edustuksen kokoonpanossa myös lauantain ottelussa Tapparaa vastaan.
- Tappara on hyvä joukkue, joten odotan innolla ottelua.  Olisi mukavaa päästä pelaamaan, koska tällaiset ottelut valmistaisivat minua ensi kautta varten.  Tiukka taistelu varmasti tulossa ja toivoisin halliin hyvää tunnelmaa, sillä se on pelaajille tärkeää.

Oletko valmis? Nyt jos koskaan on aika tuoda meteliä halliin taputuksin ja kannustushuudoin.  Näytetään vastustajalle millaista on pelata Kuopiossa, Savon ylpeyden kotikaupungissa! 

Koska kyseessä on viimeinen runkosarjaottelu, luvassa on Sumo Challengin Grande finale, jossa kaksi kauden nopeinta kilpailijaa mittelevät sumokuninkuudesta.  Voittaja punnitaan sumopuku päällä ja hän saa palkinnoksi Olvin tuotteita punnitun painon verran.  Plan on myös mukana illan ottelussa keräyksellä kehitysmaiden tyttöjen hyväksi.  Lisätietoja keräyksestä voit lukea täältä.




Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat alkaen:
- Istumaan: 18 € / 20 € / 25 € / 27 €
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 68 €
- Seisomaan: aikuiset 13 €
- Ale-ryhmät * 10 €
- Lapset 7 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!  Esitetty hinta sisältää toimituskulut 2 €/lippu KalPan myyntipisteellä (Pelimies, KalPan toimisto, jäähallin A-ovi sekä Kotipizza Petonen). Toimituskulu voi vaihdella muilla myyntipisteillä. Lisätietoja toimituskuluista täällä.

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 16.00 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta klo 16.00.

Autoilijoille tiedoksi:
- Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 16-17. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Jälkipelivieraana Sami Kapanen ja Sakari Salminen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.