Puolustajavaje ei hidastanut kilpisotureiden menoa - KalPa otti voiton TPS:stä 5-1 murskalukemin

Trust Kapital Areenalla tunteet kuumenivat kun KalPa kohtasi TPS:n lauantai-illan kotiottelussa.  Erikoistilanteita riitti vastustajan kerätessä lähes tunnin verran rangaistusminuutteja.  Kotijoukkue käytti nämä tilanteet hyödykseen takomalla kaikki viisi maalia erikoistilanteista.  Turkulaiset olivat läpi pelin KalPan liikettä pahasti jäljessä, vaikka kolmannessa erässä pientä toivoa herätti yllättäen alkunsa saanut läpiajo sekä ottelun ainoa maali.

KalPan ensimmäisessä erässä tehdystä ylivoimamaalista vastuussa oli keskushyökkääjä Jukka Voutilainen ja kotijoukkue siirtyi erätauolle 1-0 johtoasemassa.  Toisen erän ensimmäisellä puoliskolla kilpisotureista onnistuivat Jukka Hentunen ylivoimalla, Marko Kauppinen neljällä neljää vastaan veskarin längistä, sekä Miika Koivisto siirretyn rangaistuksen aikana.  Vieraat painoivat paniikkinappulaa ja rangaistuksia alkoi sataa urakalla.  TPS:n heikon tilanteen kruunasi päävalmentaja Juha Pajuojan hankkima pelirangaistus käytöksestä.

Ottelun tulosseurannan ja tilastot voit tarkastaa SM-liigan kotisivuilta. Tunnelmia sekä pelitapahtumia videolta kannattaa käydä vilkaisemassa Savon Sanomien sivuilla, ja ottelukohtaisia pelikuvia puolestaan on mahdollista ihailla täällä.

KalPan vuoden 2013 ensimmäinen kotiottelu pelataan HPK:ta vastaan Trust Kapital Areenalla perjantaina 4.1. klo 18:30. Tunnusta väriä ja saavu paikalle viihtymään kilpisydämellä! Liput otteluun voit hankkia ennakkoon täältä.