Pohjois-Savo ja KalPa ainutlaatuiseen yhteistyöhön

Pohjois-Savon kaupungit ja kunnat sekä KalPa maakunnan suurimpana urheiluseurana ovat aloittaneet Suomessa ainutlaatuisen yhteistyön. Pohjois-Savon liitto sekä 14 kaupunkia ja kuntaa ympäri Pohjois-Savoa seisovat yhdessä maakunnan ylivertaisesti suosituimman ja seuratuimman seuran takana.

Mukana ovat Pohjois-Savon liitto, Kaavi, Keitele, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto.


Kaupungit ja kunnat ovat näkyvästi esillä kaikille Trust Kapital Areenan käyttäjille.

 - KalPa on rakentanut jo pitkään määrätietoisesti positiivista mielikuvaa maakunnastamme. KalPan eri sarjatason joukkueissa on pelaajia liki kaikista Pohjois-Savon kunnista ja SM-liigaotteluissa käy katsojia runsaasti kaikkialta maakunnasta. Lisäksi KalPan mukana on yrityksiä maakuntamme kaikilta kulmilta, taustoittaa Pohjois-Savon maakuntajohtaja Jussi Huttunen.

 - Pohjois-Savon liitto ja upea määrä kuntia haluavat olla mukana maakuntamme yhteisen menestystarinan tekemisessä ja sen jatkumisen turvaamisessa. KalPa ja jääkiekko ovat kiistatta valtakunnallisesti näkyvin joukkuelaji maakunnassamme.

 - KalPa on osoittanut koko organisaation vuosien kovalla työllä, että me haluamme olla maakunnan oma joukkue. Tästä esimerkkeinä ovat muun muassa jo Mestis-aikana aloitetut vuosittaiset vierailut maakunnan junioreiden harjoituksiin, linja-autokuljetukset kotiotteluihin ja seuraavan kerran jälleen alkuvuodesta järjestettävä Savolaisten peli, kertoo KalPa Hockey Oy:n myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

 - Olemme todella otettuja ja onnellisia, että KalPa koetaan tärkeäksi asiaksi näin laajasti ympäri Pohjois-Savoa. Tämä on aivan ainutlaatuista, nöyrä kiitos.


93 % tavoitteesta saavutettu

KalPan myyntiosaston tavoite oli kerätä yhteistyökumppanieuroista juhannukseen mennessä 90 %. Lomille jäädessä kasassa oli 93 % ja parhaillaan menossa on kova loppurutistus. Työtä on vielä paljon jäljellä, mutta näyttää siltä, että KalPa ylittää yritysmyynnin tavoitteet myös tälle kaudelle.


Uusia merkittäviä yhteistyökumppaneita

KalPan määrätietoinen työ, menestys, Pohjois-Savossa ja Itä-Suomessa omassa luokassaan olevat yleisömäärät sekä seuran arvot ovat tuoneet ensi kaudelle uusia merkittäviä yhteistyökumppaneita. Pohjois-Savon lisäksi uusia isoja kumppaneita ovat Normet, Jukkatalo, NCC ja Stadium.


Kaikki pääyhteistyökumppanit jatkavat

Jo viime kaudelta tutut kaikki 19 pääyhteistyökumppania jatkavat KalPan mukana, mikä on jatkuvuuden kannalta erittäin tärkeää.

 - Sekä pääyhteistyökumppaneille että myös kaikille pienemmille yhteistyökumppaneille haluan välittää organisaation puolesta lämpimät kiitokset. Pitkäjänteisyys on kaikki kaikessa kun haemme menestystä kestävältä pohjalta, kiittää Kuivalainen.


Kausikorttimyynnin ruuhkaviikot edessä

Kausikorttimyynti on vuoden takaisessa vauhdissa, tällä hetkellä kausikortteja on myyty yli 1300 kappaletta. Tavoite on yli 1800 kappaletta, ja European Trophy -otteluiden lähestyminen tuo seuraavan myyntipiikin.