Pirteästi pelannut Lukko vei niukasti voiton KalPasta

KalPan voittoputki katkesi hermoja raastavassa tiistain ottelussa Lukkoa vastaan Trust Kapital Areenalla.  Vastustaja oli alusta asti kevyemmillä jaloilla pelissä mukana ja iski heti ensimmäisessä erässä kaksi maalia.  KalPa vaihtoi kentällisiä vieraiden toisen erän alussa tehdyn maalin jälkeen saaden lisäenergiaa.  Tilaisuuksia riitti Lukon napsiessa jäähyjä, josta tuloksena Joonas Riekkisen hieno ylivoimamaali. Viimeiseen erään lähdettiin 1-3 tappioasemasta.

Kavennusta kaivattiin kipeästi ja kova työ palkittiin viimein, kun läpi pelin esimerkillisesti pelannut KalPan kapteeni Sami Kapanen ohjasi Mikko Kukkosen laukauksesta tarkasti kiekon maaliin.  Toinenkin osuma saatiin aikaiseksi, mutta peli oli ehditty viheltää poikki eikä maalia hyväksytty.  Ottelussa jännitettiin viime sekunneille saakka, sillä raumalaiset jäivät pahasti alakynteen erän loppupuoliskolla ja kotijoukkueen tasoitus oli enemmän kuin lähellä.  Lukon maalivahti Petri Vehanen varmisti 2-3 loppulukemat torjuen erässä yhteensä 18 kilpisotureiden laukausta.

Ottelun tulosseuranta ja tilastot  täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.

TAISTELEMME seuraavassa kotiottelussa KalPa vastaan Ilves Trust Kapital Areenalla lauantaina 12.1. klo 17:00!

Liput otteluun voit hankkia ennakkoon täältä.